2022-03-14 Webbinarium: Forskare – var i samhället behövs de och möter vi behoven?
Hem EVENT 2022-03-14 Webbinarium: Var i samhället behövs forskare och möter vi behoven?

2022-03-14 Webbinarium: Var i samhället behövs forskare och möter vi behoven?

Publicerat av: Redaktionen

Att skapa ny kunskap och använda den i samhället är centralt för att nå FN:s globala hållbarhetsmål.

Men hur utbildar akademin forskare och har vi en forskarutbildning som svarar upp mot behoven?

2022-03-14 Webbinarium: Forskare – var i samhället behövs de och möter vi behoven?Med forskarkompetens runt om i samhället ökar vi möjligheterna att lösa de globala utmaningarna. Hur ser behovet av forskarkompetens ut i samhället i övrigt?

Hur ser rollen ut för den forskarutbildade hos de olika samhällsaktörerna? Hur utbildar akademin forskare och och har vi en forskarutbildning som svarar upp mot behoven?

Forskningsutskottets seminarium, som belyser behovet av forskarkompetens ute i samhället, svarar på dessa och en del andra frågor. Välkommen!

Tid & Plats

Måndag 14 mars kl 10–14 på KSLA, Drottninggatan 95B, Stockholm (T: Odenplan)

Kostnad

300 kr inkl lunch, 150 kr för ledamöter. Studenter och journalister utan kostnad. (Fri avbokning före 10 mars, därefter debiteras 500 kr.)

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>