Daniel Wood officiella föreläsaren för eForest projekt
Hem HÅLLBAR UTVECKLING Daniel Wood är officiella föreläsaren för eForest projekt

Daniel Wood är officiella föreläsaren för eForest projekt

Publicerat av: Redaktionen

Daniel Wood, grundare till Swedish Wealth Institute, har fått det ärofyllda uppdraget av Success Resources (världens största eventföretag inom personlig utveckling) att vara huvudsakliga föreläsaren för deras nya projekt – eForest – som är ett ”play-to-earn” spel med målet att stödja trädplantering för att motverka klimatförändring genom att erbjuda personer och företag möjlighet att få en daglig inkomst genom att spela online spelet.

Daniel Wood officiella föreläsaren för eForest projektDaniel fick uppdraget för sin bakgrund inom klimatfrågor och sin bakgrund som förelasare, där han blivit belönad med utmärkelsen ”topp 100 föreläsare i Sverige” av EventEffect.

Vi ser detta projekt som otroligt spännande och en möjlighet att göra en stor global skillnad samtidigt som privatpersoner får hjälp att skapa en extra inkomst under dessa tuffa ekonomiska tider.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>