ABB ökar graden av automatiserad pappersprovning i Asien med sin nyaste lösning i sydöstra Vietnam
Hem HÅLLBAR UTVECKLING ABB ökar graden av automatiserad pappersprovning i Asien med sin nyaste lösning i sydöstra Vietnam

ABB ökar graden av automatiserad pappersprovning i Asien med sin nyaste lösning i sydöstra Vietnam

Publicerat av: Redaktionen

ABB har byggt vidare på sin etablerade relation med Cheng Loong Corporation genom att säkra ett kontrakt om att införa sin automatiserade pappersprovningslösning, L&W Autoline, till ett pappersbruk i Vietnam.

Cheng Loong Binh Duong Paper Companys bruk i sydöstra Vietnam kommer nu att ha marknadens snabbaste och mest tillförlitliga automatiserade lösning för papperstestning för att leverera exakta och repeterbara kvalitetsrapporter på några minuter.

L&W Autoline kommer att utrustas med moduler för mätning av tjocklek, TSO, fukt, sprängstyrka och ytvikt – vilket förbättrar kvaliteten och sparar tid jämfört med fristående laboratorieprovning.

Automatiserad pappersprovning har traditionellt sett varit mindre vanlig på den asiatiska marknaden jämfört med andra delar av världen.

Användningen ökar dock med dubbla installationer i Sydostasien under de senaste åren, vilket understryker behovet av snabb kvalitetsåterkoppling som dagens verksamheter kräver. Automatiserad pappersprovning genererar frekvent, tillförlitlig kvalitetsinformation och möjliggör snabbare processkorrigeringar tack vare snabbare tester och fler datapunkter.

Uppgraderingen kommer att ersätta brukets manuella laboratorieprovning som, även om den bekräftar slutproduktens kvalitet, inte fångar upp alla oegentligheter och inte heller görs i realtid.

ABB ökar graden av automatiserad pappersprovning i Asien med sin nyaste lösning i sydöstra Vietnam

”Vi kände redan till ABB:s kapacitet och professionella rådgivning från andra Cheng Loong-anläggningar, säger Ming-Chun yu, Quality Control Section Supervisor på Cheng Loong Binh Duong Paper Company.

”Vi visste att vi behövde ta steget till automatiserad pappersprovning och L&W Autoline för att hjälpa oss att nå vårt målen för vårt bruk. Vi ser fram emot att dra nytta av tidsbesparingarna, de ökade kvalitetskontrollerna och flexibiliteten i vår produktion.”

”Med ökad produktion som ett viktigt mål för framtiden var vi övertygade om att Cheng Loong Binh Duong Paper Companys bruk skulle ha störst nytta av att automatisera pappersprovningen för att hålla jämna steg med de nya kraven”, säger Karin Hermansson, Global Product Line Manager, Laboratory Testing and Industry Instrumentation på ABB. ”Binh Duong-bruket kommer nu att ha en konkurrensfördel i sin förmåga att konsekvent producera en högkvalitativ produkt och samtidigt optimera driftskostnaderna. Vi är stolta över att vara en del av deras resa med ABB:s L&W Autoline-lösning.”

Cheng Loongs nya containerboardmaskiner (BM2) kommer att använda S-modellen, som har plats för sex automatiserade mätmoduler, men ABB erbjuder även L&W Autoline L med plats för 13 moduler. Båda modellerna kan hantera allt från provberedning till den slutliga rullrapporten med minimal inblandning av operatören, allt i enlighet med industristandarderna och med förbättrad effektivitet hos bruket.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>