Trioworld får EcoVadis Platinum hållbarhetsbetyg för tredje året i rad
Hem HÅLLBAR UTVECKLING Trioworld får EcoVadis Platinum hållbarhetsbetyg för tredje året i rad

Trioworld får EcoVadis Platinum hållbarhetsbetyg för tredje året i rad

Publicerat av: Redaktionen

Trioworld, en ledande tillverkare av innovativa, högpresterande plastförpackningslösningar i Europa och Nordamerika med huvudkontor i Sverige, är stolta över att kunna meddela att de återigen har fått EcoVadis Platinum-medaljen, den högsta nivån av erkännande från EcoVadis, en ledande leverantör av betyg för företagens hållbarhet.

“Jag är återigen verkligen hedrad över denna tredje raka EcoVadis Platinum-medalj”, säger Andreas Malmberg, VD för Trioworld Group.

“Detta erkännande av vår ambitiösa hållbarhetsagenda och prestation är av stort värde för oss såväl som för våra kunder.

Samarbete och trovärdighet är viktiga komponenter om vi ska uppnå hållbara värdekedjor, som inkluderar flexibla plastförpackningar, för att påskynda resan mot en cirkulär ekonomi för plast.” fortsätter Andreas Malmberg.

EcoVadis utvärderar företag på deras hållbarhetspraxis inom områdena arbetskraft och mänskliga rättigheter, miljö, etik och hållbar upphandling. Företagen betygsätts på dessa hållbarhetsteman och tilldelas en totalpoäng, vilket kan resultera i en medalj: brons, silver, guld eller platina. Endast 1 % av de 100 000+ företag som bedöms tilldelas platinamedaljen.

Trioworld får EcoVadis Platinum hållbarhetsbetyg för tredje året i rad“EcoVadis Platinum-medaljen hjälper oss att ge våra intressenter en djupare förståelse för vår ESG-praxis genom att visa vår hållbarhetsprestanda genom ett styrkort. Och det uppmuntrar oss att kontinuerligt förbättra våra processer och prestanda”, säger Andreas Malmberg.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>