Besök Swecons digitala monter inför Svenska Maskinmässan
Hem EVENT Besök Swecons digitala monter inför Svenska Maskinmässan

Besök Swecons digitala monter inför Svenska Maskinmässan

Publicerat av: Redaktionen

Har du mycket att göra och kan inte ta dig till Svenska Maskinmässan på Solvalla i Stockholm den 30 maj till 1 juni?

Lugn, du kan ta del av all viktig information inför och under mässan genom filmer och fördjupade presentationer från Swecons produktchefer och specialister i vår digitala monter.

Besök Swecons digitala monter inför Svenska Maskinmässan Vi fyller på med nytt innehåll under mässan så att du inte missar något från marknadsledaren Swecon!

Oavsett, om du besöker oss på Svenska Maskinmässan fysiskt eller via din dator eller mobil, så vill vi ge dig som besökare en bra bild och fördjupad information om nyheter, produkter och tjänster från Swecon, Volvo Constructíon Equipment, Volvo Penta Industri och Amman Group. Besök vår digitala monter redan innan mässan för en introduktion från vår personal och en försmak av de stora och små nyheterna vi har att bjuda på.

– Det är andra gången vi erbjuder en form av virtuell monter för Swecon på Svenska Maskinmässan. På så sätt ger vi en service till de som inte har möjligheten att komma till den stora branschfesten på Solvalla. Dessutom kan de som var där, men kanske missade något, fördjupa sig i materialet i vår monter även efter mässan, säger Emma Stening, Digital Marketing Specialist på Swecon.

Alla nyheter är inte avslöjade…

Redan nu har vi fyllt på med korta presentationer från våra specialister och stationsansvariga, som ger en försmak till det som våra besökare kommer att få uppleva. Men, vi avslöjar inte allt innan mässan drar igång. Det finns flera nyheter som kommer att presenteras närmare inpå och under mässan.

Under mässans igång den 30 maj – 1 juni, så kommer den digitala montern att fyllas på med intervjuer, produktpresentationer och andra intressanta inslag för att göra upplevelsen för dig som besökare så komplett som möjligt – oavsett om du är där fysiskt på plats eller befinner dig på annat håll. Mycket av materialet kommer även att delas på våra olika sociala medier, så glöm inte att följa oss på Facebook, Instagram, Youtube och LinkedIn.

Swecon hälsar kunder, leverantörer, medarbetare och kollegor i branschen välkomna till vår 2 500 kvadratmeter stora monter Ö:11 på Svenska Maskinmässan 2024. Upplev den redan nu på www.swecon.se/monter-maskinmassan

Välkommen!

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>