De vann Umeå Energis kommunikationsupphandling
Hem ENERGI Bloomy Ideas vann Umeå Energis kommunikationsupphandling

Bloomy Ideas vann Umeå Energis kommunikationsupphandling

Publicerat av: Redaktionen

Umeå Energis upphandling av strategisk och kreativ byrå är klar.

Efter en offentlig upphandling blir det Bloomy Ideas som tar över uppdraget.

Intresset för att delta i Umeå Energis upphandling av strategisk och kreativ byrå var stor.

I tuff konkurrens klev Bloomy Ideas med rötter i Umeå fram som vinnare.

– Vi har en spännande resa framför oss när vi höjer ambitionen för att stärka Umeå Energis varumärke. Jätteroligt att se en sådan höjd och kvalitet i upphandlingen där Bloomy Ideas utmärkte sig inom både strategisk och kreativ kommunikation. Vi är tacksamma att så många visade intresse och är väldigt nöjda med vår vinnare, säger Johan Westermark, marknads- och kommunikationschef på Umeå Energi.

De vann Umeå Energis kommunikationsupphandling

Johan Westermark

– Vi har jobbat med många svenska varumärken. Men att få jobba med Umeå Energi, ett varumärke från ens egen hemstad, och som står för något extra viktigt med sitt hållbarhetsarbete, det känns väldigt kul, säger Marcus Holmlund, grundare Bloomy Ideas.

Det nya avtalet träder i kraft 1 juli 2023 och är på 2+1+1 år.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>