Cloudist väljer Cypoint som samarbetspartner för sin digitala utveckling
Hem HÅLLBAR DIGITALISERING Cloudist ska samarbeta med Cypoint Incode för sin digitala utveckling

Cloudist ska samarbeta med Cypoint Incode för sin digitala utveckling

Publicerat av: Redaktionen

Visste du att molntjänster står för upp till 3,7 % av CO2-utsläppen? Som jämförelse ligger flygindustrin, som ofta kritiseras hårt, på 2,5 %.

Cloudists vision är att vara den ledande pionjären inom gröna molntjänster.

De utmärker sig från andra leverantörer genom att enbart erbjuda 100% gröna och hållbara molntjänster som levereras från ett av världens mest hållbara datacenter – enbart drivet av vattenkraft.

Sedan december 2022 har de anlitat Cypoint Incode för att arbeta strategiskt med sin digitala utveckling.

” Vi vill leda utvecklingen och det kräver nya sätt att tänka, ny energi och nya perspektiv. Cypoint Incodes värderingar och engagemang i jämställdhet och inkludering tillsammans med förmågan att utveckla och leverera innovativa lösningar är precis vad vi sökte. Vi tror att vägen mot en hållbar framtid går genom att ställa om företagande och välja de samarbeten som tar ansvar för att driva igenom förändring.” Jasenko Masic, VD på Cloudist.

Cloudist väljer Cypoint som samarbetspartner för sin digitala utveckling

Jasenko Masic och Therése Jäger

” Det är klart att det är oerhört roligt att Cloudist på så kort tid har blivit så pass nöjda med vårt arbete med deras kundportal att de har växlat upp och tagit in ett helt utvecklingsteam från oss för att driva arbetet vidare. Det här samarbetet är verkligen ett exempel på hur vi aktivt kan skapa förändring kring flera av FN:s globala mål samtidigt, både när det kommer till klimatet och jämställdhet.” Therése Jäger, VD på Cypoint Incode.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>