Crescent revolutionerar familjelogistiken med lanseringen av Elast – den ultimata kompakta long-tail elcykeln
Hem TRANSPORT Crescent revolutionerar familjelogistiken med lanseringen av Elast – den ultimata kompakta long-tail elcykeln

Crescent revolutionerar familjelogistiken med lanseringen av Elast – den ultimata kompakta long-tail elcykeln

Publicerat av: Redaktionen

Crescent utvidgar sitt sortiment med introduktionen av Elast, en innovativ long-tail elcykel som är speciellt designad för att möta småbarnsfamiljers unika behov.

Med dess kompakta 20″ hjul och en extra lång pakethållare är Elast den perfekta lösningen för stadstransporter, i en kombination av flexibilitet, ekonomi och miljövänlighet som ingen bil kan matcha.

Ulrik Bengtsson, Crescents produktchef, delar sin entusiasm:

– Med Crescent Elast introducerar vi inte bara en ny produkt, utan en helt ny livsstil för småbarnsfamiljer. Elast är utformad för att spara tid, plats och pengar. I stadsområden är den här elcykeln en riktig utmanare att ta sig på snabbast sätt från dörr till dörr, och med plats för två barn och extra förvaringsutrymme är den en game-changer för familjelogistiken. Dessutom har vi designat Elast med smarta funktioner som vridbart styre och justerbar sadelstolpe för att minimera dess förvaringsutrymme när den inte används.

Crescent Elast är inte bara en elcykel; den är en fullständig familjefraktlösning. Med förmågan att smidigt transportera upp till två barn samt extra last både fram och bak, förändrar Elast dynamiken i hur familjer navigerar i det dagliga stadslivet. Föräldrar kan på ett smidigt sätt dela cykeln med varandra då den är designad för att lång och kort ska sitta bra i sadeln. Den vinklade sadelstolpen justeras enkelt upp och ner med en snabbkoppling. Till skillnad från en bil, kräver Elast inga parkeringsavgifter och har minimala driftskostnader, vilket gör den till ett kostnadseffektivt alternativ för familjeresor.

Crescent revolutionerar familjelogistiken med lanseringen av Elast – den ultimata kompakta long-tail elcykeln

Elast är också en viktig del i Crescents engagemang för en hållbar framtid. Genom att erbjuda en miljövänlig transportlösning som också främjar en aktiv livsstil, bidrar Crescent till en grönare och hälsosammare stadsbild.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>