DKV Mobility i nytt samarbete med Vattenfall InCharge i Sverige
Hem ENERGI DKV Mobility i nytt partnerskap med Vattenfall InCharge i Sverige

DKV Mobility i nytt partnerskap med Vattenfall InCharge i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

DKV Mobility, den ledande europeiska B2B-plattformen för vägbetalningar, utökar sitt laddningsnätverk med mer än 4 800 nya laddpunkter i Sverige.

Laddpunkterna förvaltas av Vattenfall InCharge, en av Europas största operatörer av laddpunkter. 

Vattenfall InCharge och DKV Mobilitys dotterbolag GreenFlux, som förvaltar DKV Mobilitys hela utbud av laddningstjänster, undertecknade nyligen ett samarbetsavtal i detta syfte.

DKV Mobility i nytt samarbete med Vattenfall InCharge i Sverige

Steen Hansen

– Vattenfall InCharge är en internationellt erkänd aktör. Vi är mycket nöjda med samarbetet, som kommer att hjälpa oss att göra vårt laddningsnätverk i Sverige ännu mer attraktivt och gemensamt driva på expansionen av e-mobilitet, säger Steen Hansen, Managing Director, Scandinavia på DKV Mobility.

De nytillkomna laddpunkterna är tillgängliga via DKV Mobility-appen och DKV Card +Charge. Med cirka 413 0000 laddpunkter över hela Europa ger DKV Mobility sina kunder tillgång till ett av de största europeiska nätverken för laddning av fordon.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>