Erbjud era kunder ett digitalt helhetskoncept inom IMD med egen profil
Hem HÅLLBAR DIGITALISERING Erbjud era kunder ett digitalt helhetskoncept inom IMD med egen profil

Erbjud era kunder ett digitalt helhetskoncept inom IMD med egen profil

Publicerat av: Redaktionen

Gör Loggamera till er egna IMD-tjänst, med egen logo och er grafiska profil

Marknadsför och sälj Loggamera Debitering som egen digital tjänst, det ger ökad varumärkesigenkänning och lojalitet hos era kunder.

Genom att använda den färdiga plattformen kan ni snabbt lansera en skräddarsydd tjänst hos era kunder, utan att behöva investera tid och resurser i att utveckla en egen lösning från grunden.

För vem passar Loggamera som white-label lösning?

Loggamera som en white-label lösning passar installationsföretag inom IMD-el, Gemensam el, IMD-vatten, laddboxar och solceller och företag som erbjuder fastighetsägare och Brf teknisk förvaltning. Tjänsten passar också fastighetsägare som vill kunna erbjuda sina hyresgäster en digital IMD-lösning med egen logotyp och grafisk profil.

Fördelar med en white-label lösning

Stärker er affär
Ni kan erbjuda Loggamera Debitering som en mervärdestjänst som kompletterar ert nuvarande tjänsteutbud. Det stärker er affär, kundrelation och skapar merförsäljning.

Det sparar dig tid och pengar
Att utveckla en IMD-tjänst kräver både kompetens, tid och pengar. Ofta mycket mer än vad man först tror. Genom Loggameras white-label lösning får ni direkt en färdig tjänst som ni kan erbjuda era kunder.

Snabbare lansering
Loggamera white-label lösning gör det möjligt för er att erbjuda era kunder en digital tjänst omedelbart, utan att ni tappar fokus på er kärnverksamhet. Det spar både tid och pengar att inte behöva bygga en egen lösning.

Låter dig fokusera på din affär
Låt var och en göra det som de är bäst på. Vi är experter på mätinsamling och digitala tjänster, medans du förmodligen är expert på entreprenad och installation. Genom att ingå ett white-label partnerskap med oss kan du erbjuda dina kunder ett helhetskoncept inom IMD och samtidigt utveckla din affär.

Koppla upp era kunder till Loggamera och tjäna mer pengar

Erbjud era kunder ett digitalt helhetskoncept inom IMD med egen profilDet finns många fördelar för el- och installationsföretag att välja Loggamera Debitering som en white-label lösning till sina kunder. När en brf eller fastighetsbolag vill utöka sin mätning eller automatisera debiteringen av t ex laddboxar, så finns redan IMD-tjänsten på plats.

  • Färdiga integrationer med mätsystem
  • Samlar all typ av undermätning ett system
  • Utvecklar ert erbjudande inom IMD

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>