Panelsamtal om grön omställning och hållbara livsmiljöer i Västernorrland
Hem MILJÖ Ett panelsamtal om grön omställning och hållbara livsmiljöer i Västernorrland

Ett panelsamtal om grön omställning och hållbara livsmiljöer i Västernorrland

Publicerat av: Redaktionen

Tisdagen den 12 september arrangeras ett panelsamtal på Sambiblioteket i Härnösand.

Fokus ligger på grön omställning och social hållbarhet i Västernorrland.

Hur små- och medelstora städer kan utvecklas hållbart och vilka innovations- och investeringsmöjligheter finns när nya klimatmål ska uppnås är några av frågorna som kommer att diskuteras.

Moderator är journalisten och författaren Po Tidholm. Panelen består av Jonny Lundin, Europeiska regionkommittén och regionråd i Region Västernorrland, Olivia Karlsson från Leader Höga Kusten, Katarina L Gidlund från Mittuniversitetet, Kristoffer Berglund från Teater Västernorrland och Anders Gunnarsson från SKR.

– Det är mycket fokus på den gröna omställningen för företag och regioner i Europa, och i den omställningen ligger ett ansvar att skapa starka och stabila samhällen. Vår paneldebatt har dessutom ett uttalat medborgarperspektiv vilket vi hoppas ska engagera och locka extra mycket, säger projektledare Emma Nord på Europa Direkt Härnösand.

Eventet kommer även att livesändas för de som inte har möjlighet att delta på plats. Efter panelsamtalet kommer det att finnas möjlighet att stanna kvar och prata med paneldeltagarna i mindre grupper.

Panelsamtalet är en del av EU Regions Week och arrangeras av Europa Direkt Härnösand.

Fakta om eventet

Panelsamtal om grön omställning och hållbara livsmiljöer i VästernorrlandTid: Tisdag 12 september 2023 kl 17.30-18.30.

Plats: Sambiblioteket Plan 4, Universitetsbacken 3, Härnösand (ingång övre entrén)

Kontakt: Emma Nord, Europa Direkt Härnösand. Mail: emma.nord@harnosand.se. Tel 0611-34 89 11.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>