Farsta får ytterligare en återvinningsstation
Hem HÅLLBAR UTVECKLING Farsta får en till återvinningsstation

Farsta får en till återvinningsstation

Publicerat av: Redaktionen

Den 18 januari ställs en ny återvinningsstation ut på Forshagagatan i Farsta, Stockholm.

 Återvinningsstationen är resultatet av ett gott samarbete mellan Stockholms kommun och Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI.

Placeringen av den nya stationen kommer att göra det lättare för boende att återvinna sina förpackningar.

– Efter ett gott samarbete med kommunen har vi nu lyckats hitta yta för ännu en återvinningsstation i Farsta. Vi är glada att kunna tillgodose de behov som finns, säger Petter Bergum, regionchef på Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI.

Farsta får ytterligare en återvinningsstationÅtervinningsstationer är till för närboende hushåll och ger dem möjlighet att lämna sina pappers-, plast-, metall- och glasförpackningar till återvinning, vilket väsentligt bidrar till att vi aktivt sparar på jordens ändliga resurser vid tillverkning av nya förpackningar och produkter.

– Med den här nya stationen på plats hoppas jag att vi kan underlätta för invånarna i Farsta att på ett enklare sätt återvinna sina förpackningar, säger Petter Bergum, FTI.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>