Myrspoven utsedd till det mest innovativa PropTech-företaget 2022
Hem HÅLLBAR UTVECKLING Myrspoven utsedd till årets mest innovativa PropTech-företaget

Myrspoven utsedd till årets mest innovativa PropTech-företaget

Publicerat av: Redaktionen

Juryn för BA Tech Awards tog beslutet!

Första placering i kategorin Det mest innovativa PropTech-företaget gick till Myrspoven!

Stora gratulationer går även till Sweco till vinsten i den andra kategorin, den mest innovativa fastighetsoperatören.

Juryns motivering av det mest innovativa PropTech-företaget löd som följer:

”Den gröna omställningen är vår tids stora fråga. Vi vet att arbetet går långsamt och att framför allt den nuvarande energikrisen väcker frågor. Fastighetsbranschen har ett stort ansvar för att förbättra effektiviteten och minska utsläppen, och här ligger hoppet mycket i att införa ny teknik och innovationer. Dagens vinnare har på ett imponerande sätt tagit sig an utmaningen att göra branschen mer energieffektiv och skapa ett tydligt beslutsunderlag i Sverige och internationellt.”

Myrspovens myCoreAI är en toppmodern lösning för energihantering och optimering och står i centrum för Myrspovens verksamhet. AI plattformen optimerar autonomt byggnader i realtid genom artificiell intelligens, maskininlärning och djupinlärning och sparar upp till 25% av energiförbrukningen i byggnader.

Myrspoven utsedd till det mest innovativa PropTech-företaget 2022Winter is coming – den tänkbara åtgärden för fastighetsägarna är just myCoreAI! Myrspoven optimerar energiförbrukningen samtidigt som AI:n håller ett stabilt inomhusklimat, vilket sparar pengar, energi och planeten.

Genom att använda myCoreAI blir fastighetsägare en del av lösningen på energikrisen, eftersom de sänker topparna i efterfrågan på energi, vilket är precis vad energisystemet behöver.

Tack alla för stödet!

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>