Frost & Sullivan Global Product Leadership Award 2023: Planon utsedd till ledande leverantör inom den globala IoT-marknaden
Hem HÅLLBAR BYGGBRANSCH Frost & Sullivan Global Product Leadership Award 2023: Planon utsedd till ledande leverantör inom den globala IoT-marknaden

Frost & Sullivan Global Product Leadership Award 2023: Planon utsedd till ledande leverantör inom den globala IoT-marknaden

Publicerat av: Redaktionen

Frost & Sullivan utvärderade nyligen den IoT-drivna (Internet of Things) branschen för smarta byggnader och, baserat på resultatet från sina analyser, har de utsett Planon som vinnare av 2023 års Global Product Leadership Award.

Företaget är starkt engagerat i innovation, vilket framgår av dess omfattande portfölj av Proptech-aktiverade lösningar för smarta byggnader, som överlägset överträffar sina konkurrenter när det gäller mångfalden av lösningar.

Företagets kompletta verktygslåda integrerar teknik och lösningar från tredje part och driver kostnadseffektiv och skalbar digitalisering inom fastighets- och Facility Management-sektorerna med fokus på mervärde för kunderna.

**Planon Platform gör det möjligt för kunderna att ansluta ett brett utbud av smarta fastighetslösningar till en enhetlig plattform och det ger dem möjlighet att använda driftsdata för att vägleda sina förvaltnings- och affärsbeslut. Plattformen har en rad unika funktioner och är en helt öppen applikation som är kompatibel med andra system, vilket gör det möjligt att utveckla ytterligare kompetenser med integrerade IoT-funktioner. Den öppna systemarkitekturen hjälper kunderna att automatisera sina affärsprocesser och samtidigt optimera den befintliga teknikstacken i den byggda miljön. Plattformen integreras sömlöst i befintliga lösningar för smarta byggnader eller i de lösningar som byggnadens användare eller operatörer föredrar.

Anirudh Bhaskaran, Industry Principal på Frost & Sullivan, påpekar: “Planon tar sig an utmaningen med IoT-teknik för smarta byggnader genom att använda en “problem-first”-strategi som utformar kundernas IoT-implementeringsstrategier utifrån deras affärsbehov och krav för infrastruktur. Planon kombinerar fördelarna med ett integrerat system för hanteringen av arbetsplatser (IWMS) med en inbyggd IoT-infrastruktur för att skapa en plattform för smart och hållbar fastighetshantering.”

Planon-plattformens interoperabilitet gör att kunderna både kan dra nytta av innovationer på marknaden och lokala (eller regionala) tekniska preferenser, samtidigt som de effektivt och prisvärt kan hantera komplexa driftproblem. Plattformens automatiserade svarsfunktion, som antingen utlöser en process eller skickar ett kommando till den smarta enheten, är en viktig faktor som särskiljer Planon från andra vad gäller smarta byggnader. Planon bygger vidare på den innovativa lösningens konkurrenskraftiga differentiering genom att fokusera på marknadsdriven innovation baserat på kundernas behov.

“Planon har förståelse för marknadens behov och levererar en vinnande lösning som är utformad och integrerad med hög kvalitet och tillförlitlig prestanda, vilket bidrar till dess produktledarskap. Den “öppna” plattformen implementerar standardprocesser och metoder för sömlös navigering av olika IoT-system, vilket gör den till en global produktledare inom den snabbt växande marknaden för smarta byggnader”, tillägger Sama Suwal, Best Practices Research Analyst på Frost & Sullivan.

Frost & Sullivan Global Product Leadership Award 2023: Planon utsedd till ledande leverantör inom den globala IoT-marknadenVarje år delar Frost & Sullivan ut detta pris till det företag som har utvecklat en produkt med innovativa egenskaper och funktioner med snabb marknadsacceptans. Utmärkelsen är ett erkännande av lösningens kvalitet och det mervärde som den erbjuder kunderna.

Frost & Sullivan Best Practices Awards uppmärksammar företag både på regionala och globala marknader för enastående prestationer och överlägsen prestanda inom ledarskap, teknisk innovation, kundservice och strategisk produktutveckling. Branschanalytiker jämför marknadsaktörer och mäter resultat genom djupgående intervjuer, analyser och omfattande sekundär forskning för att identifiera bästa praxis i branschen.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>