Gratis snabbladdning och robot-pizza i framtidens mobilitetshubb – Aimo Market
Hem TRANSPORT Gratis snabbladdning och robot-pizza kommer i framtidens mobilitetshubb – Aimo Market

Gratis snabbladdning och robot-pizza kommer i framtidens mobilitetshubb – Aimo Market

Publicerat av: Redaktionen

Den 12 oktober bjuder vi in till gratis snabbladdning och robotpizza på Regeringsgatan 109 vid Stureplan, Stockholm.

Här utvecklar vi framtidens mobilitetshubb Aimo Market med allt från verktygsythyrning från Tobey, till snacks och kaffe från HGM.

När Aimo Market slog upp portarna i juni så var vi först med att erbjuda 4 snabbladdare 140 kW mitt i stan.

Nu kan vi också stoltsera med Stockholms första pizzaautomat från Let´s pizza där du kan se din pizza gräddas samtidigt som du laddar bilen. Utöver verktygsuthyrning från Tobey och Food Corner från HGM så kan du även hämta paket från Instabox, tvätta bilen hos Renbil eller nyttja någon av våra bildelningstjänster.

Citat från Johan Wahlberg – Aimo X Innovation Lab

”Mobilitetshubbar är en fantastisk lösning för att främja hållbart resande, lyfta fram delningstjänster och även skapa nya mötesplatser och gemenskap. Tanken är att det också ska vara en plats där vi kan erbjuda olika innovativa och vardagsnära tjänster. Därför tycker vi att det är extra roligt att Let´s pizza nu vill prova sitt koncept hos oss. Förhoppningsvis gör det att fler får upp ögonen för Aimo Market.”

Det vill vi såklart fira!
När: Torsdag den 12 oktober
Tid: 11.00-14.00
Var: Aimo Market
Adress: Regeringsgatan 109 vid Stureplan i Stockholm.

Dagen till ära låter vi dig snabbladda din elbil alldeles gratis under eventet. Dessutom bjuder vi dig på nygräddad pizza baserad på färska ingredienser och flera olika tillval.

Vad är en mobilitetshubb?

En mobilitetshubb är en central plats som knyter samman olika transportmedel där fokus ligger på kollektiv och delad mobilitet, samtidigt som man uppmuntrar till mindre bilägande och större bruk av eldrivna fordon. Det är en viktig pusselbit för att minska koldioxidutsläppen, men handlar också om att göra livet enklare för individen. Därför tittar vi på människors behov som helhet – allt från de bredare globala miljöfrågorna till de mindre vardagsnära som möjlighet att hämta paket, laga din cykel och ta ett snabbt möte medan du laddar bilen.

Gratis snabbladdning och robot-pizza i framtidens mobilitetshubb – Aimo MarketKom och prata framtidens parkering med oss

Förutom Aimo Market på Regeringsgatan 109 driver och utvecklar Aimo även mobilitetshubbar under namnet Aimo Hub i Luma (Hammarby Sjöstad, Stockholm) och i Ullevaal Stadion (Oslo). Vad skulle du vilja se för tjänster i din närmaste mobilitetshubb?

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>