K2A väljer klimat- och hållbarhetsplattformen Prodikt för att möjliggöra marknadens mest ambitiösa klimatmål.
Hem HÅLLBAR BYGGBRANSCH K2A Fastigheter väljer klimat- och hållbarhetsplattformen Prodikt för att möjliggöra marknadens mest ambitiösa klimatmål.

K2A Fastigheter väljer klimat- och hållbarhetsplattformen Prodikt för att möjliggöra marknadens mest ambitiösa klimatmål.

Publicerat av: Redaktionen

”K2A har fastighetsmarknadens mest offensiva klimatmål där hela värdekedjan ska vara klimatpositiv senast 2027.

En utmaning i detta är att vi även räknar in våra leverantörers klimatpåverkan.

Tack vare Prodikt kan vi ställa krav gentemot leverantörerna och på så sätt bidra till att vi kan nå målet.

Det är också värdefullt med möjligheten att undvika klimatpåverkan från nya byggprodukter helt genom att använda återbruksalternativ”, säger Karina Antin, hållbarhetschef på K2A Fastigheter.

K2A väljer klimat- och hållbarhetsplattformen Prodikt för att möjliggöra marknadens mest ambitiösa klimatmål.”Oavsett hur man jobbar med klimatberäkning och förbättringar idag så erbjuder Prodikt en väldigt smidig och kraftfull hållbarhetsplattform som kopplar ihop materialleverantörerna med beställarna och projekten för att bidra till mer klimatsmarta, cirkulära och hälsosamma fastigheter. Vi ser fram emot att fortsätta samarbetet och det är alltid extra roligt att jobba tillsammans med en aktör som är väldigt progressiv i sitt hållbarhetsarbete”, säger Dan Axner, Head of Project Sales, Carbonzero AB – Prodikt.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>