Estniska försäkringsbolag väljer MEPS-systemet för hantering av byggskador
Hem HÅLLBAR BYGGBRANSCH Estniska försäkringsbolag väljer MEPS-systemet för hantering av byggskador

Estniska försäkringsbolag väljer MEPS-systemet för hantering av byggskador

Publicerat av: Redaktionen

The Estonian Insurance Association (EKsL) och CAB Group har tecknat ett avtal som innebär att MEPS-systemet kommer användas för hantering av byggskador på estniska försäkringsmarknaden.

Bland EKsL medlemmar finns ledande estniska försäkringsbolag.

MEPS tar byggskadehanteringen till ny nivå

MEPS-systemet har effektiviserat den nordiska försäkringsbranschen genom att erbjuda transparenta digitala processer och smidigare samarbeten mellan försäkringsbolag och byggentreprenör. Nu blir MEPS även tillgänglig för EKsL och dess medlemsföretag. Enligt Taavi Kiibus, chef för utveckling av digitala tjänster på EKsL, kommer MEPS ta den estniska försäkringsbranschen inom byggskador till en ny nivå.

-Kostnaderna för reparation av byggskador kommer att bli tydliga för kunderna, reparationsprocessen kommer att bli effektivare och samarbetet mellan bygg- och skadeserviceföretag och försäkringsbolag kommer att bli mer strömlinjeformat. Liknande kalkyl- och processverktyg har visat sig fungera väl inom bilreparationssektorn, där CAB Groups produkt CABAS är i bruk, säger Kiibus.

Stärkt position för MEPS

Estniska försäkringsbolag väljer MEPS-systemet för hantering av byggskadorMEPS är marknadsledande i Norden, och tar nu första steget in i Baltikum.

-Den nordiska försäkringsbranschen har använt MEPS i flera år och kundnöjdheten är hög. Estonian Insurance Association har gjort ett utmärkt jobb i samarbete med CAB för att utveckla en estnisk version av MEPS och för att möta kundernas behov på den estniska marknaden. Vi ser fram emot ett starkt och professionellt partnerskap för att stödja våra gemensamma kunder. Tillsammans kommer vi fortsätta driva branschen framåt och sätta nya standarder för effektivitet och kundnöjdhet, säger Anders Melkersson, Commercial Director, CAB Group.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>