Mark Bric Display AB - det ska vara enkelt och ha hållbar kvalité
Hem HÅLLBAR UTVECKLING Mark Bric Display AB – det ska vara enkelt och ha hållbar kvalité

Mark Bric Display AB – det ska vara enkelt och ha hållbar kvalité

Publicerat av: Redaktionen

Att ge ett bra första intryck är viktigt och efter dina önskemål ger Mark Bric Display AB den bästa känslan.

Mark Bric är experter på montersystem och ser till att dom passar just dina behov.

Vi åkte till Borås för att träffa Lars-Eric Johansson på Mark Bric Display AB.

När vi kom in på deras kontor möttes vi av häftiga utställningssystem och montrar så våra munnar blev tysta och ögonen gick runt i hela rummet. Det fanns allt från små och smidiga bordsmoduler med belysning till ”Ripple” som är som en stor väggmodul som du kan forma efter sina önskemål. Vi blev varmt välkomnade av Lars-Eric som är Sales och Marketing Manager på bolaget. Vi möttes även av en snygg IT Media Group logga på en av montrarna direkt när vi kom in i deras showroom. Vi använder oss av exakt likadan monter under våra mässor och man märker att folk blir mer nyfikna på att komma och prata med oss med en mer pampig och utstickande monter.

Mark Bric Display AB - det ska vara enkelt och ha hållbar kvalitéMark Bric är ett bolag som finns i flertal olika länder. Det grundades 1971 i Stenkullen och började då med storleksbrickan för märkning av kläder som hänger på galgen. Idag är det en uppfinning som säljs i miljoner världen över. År 1985 grundades Mark Bric Display AB i Stenkullen och började jobba med unika ramsystem för att bygga mässor och skylta i butik. Bolaget flyttades sen 1995 till Borås.

Över 50 års erfarenhet

Mark Bric erbjuder kompletta lösningar på exponeringen för varumärken på mässor och andra utställningssammanhang. De har ett brett sortiment och har över 50 års erfarenhet. Deras mission är att skapa unika kvalitetslösningar som håller i längden. När vi gick runt i dom stora lokalerna på Mark Bric fick vi höra om deras tankar kring hållbarhet.

”I vårt dagliga arbete ser vi till att ha en undersökande verksamhet och inställning för att finna det mest hållbara lösningarna. Vi elektrifierar vår vagnpark och försöker hålla nere på resorna i den mån det går”, berättade Lars-Eric.

Vi fick gå runt både i deras showroom, lager och printrum som var välorganiserat. Allt från små och effektiva rollups till stora och smidiga montrar fanns hos Mark Bric som Lars-Eric visade oss. På Mark Bric Display AB får man fria konsultationer och fria skisser på 3D monterdesign så att du som kund får en tydligare bild av sin monter innan man bestämmer sig. Har man brist på inspiration så löser Mark Bric det. Efter konsultationen tar in-house produktionen och print över och gör skissen till verklighet. De förvandlar konceptidéerna till färdiga mässmontrar och utställningar. Som sagt har de ett brett sortiment och allt du behöver till din monter har dom för att skapa det bästa intrycket.

En monter som ser till dina behov

Förutom bordsmoduler och väggmoduler så har dom reklamflaggor, eventtält, expo rack, rollups, väskor med mycket mer. Här är länk till deras produktkatalog Kataloger – Mark Bric (markbricdisplay.se)

”Säger samma som jag har uttryckt till mina kollegor när ni har kommit på tal att ni har varit väldigt bra att ha att göra med tack vare hög servicegrad, snabb återkoppling, smidig hantering, utmärkt lyhördhet för våra behov samt ett väldigt trevlig bemötande. Att materialet vi köpt också har levt upp till våra förväntningar gällande utseende, kvalitet samt användarvänlighet som var viktigt för oss sätter vi också stort värde på”, Fredrik Lindberg från Absortech AB.

Det ska vara enkelt och ha kvalité

Efter att vi gått runt i dom stora lokalerna och kaffet var uppdrucket så avslutade vi i deras showroom och fick pröva hur lång tid det tog att sätta upp vår egen rollup. Efter ungefär 30 sekunder stod vi framför IT Media Groups logga på en stor rollup. Det var just det här vi tyckte var så skönt när vi har varit på mässor. Vår rollup och magic counter tog bokstavligen bara några minuter att ställa upp och behöver inga verktyg. Och om något mot förmodan skulle hända så har de tio års garanti på deras produkter. Det är enkelt och smidigt och det ser snyggt ut!

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>