Minskat koldioxidutsläpp motsvarande 874 flygresor Stockholm – Rom tur och retur
Hem ENERGI Minskat koldioxidutsläpp motsvarande 874 flygresor mellan Stockholm – Rom tur och retur

Minskat koldioxidutsläpp motsvarande 874 flygresor mellan Stockholm – Rom tur och retur

Publicerat av: Redaktionen

2022 var ett spännande år för vår produkt Grundels Klimatruta där vi monterade fler Klimatrutor än någonsin tidigare.

Fler och fler fastighetsägare väljer att bevara sina fönster och uppgradera dem istället för att byta ut dem – något som både fastighetsägare och framförallt miljön tjänar på.

Inget onödigt avfall på tippen och fastighetens energiförbrukning minskar vilket tillsammans innebär minskade koldioxidutsläpp.

Minskat koldioxidutsläpp motsvarande 874 flygresor Stockholm – Rom tur och retur

Hur skapar vi miljönytta och minskar belastningen på klimatet? Det finns givetvis många bra metoder för detta och vi på Grundels drar vårt ”strå till stacken” genom de Klimatrutor som vi monterade under 2022 så minskade vi belastningen på miljön med hela 873 915 kg koldioxid, vilket motsvarar hela 874 flygresor mellan Stockholm-Rom tur och retur!

Våra kunder sparar också ca 6,9 miljoner kWh vilket motsvarar cirka 460 normalvillors årsförbrukning – vilket kan vara välkommet med dagens ökade energipriser.

Vi ser fram emot ett spännande 2023 där vi kan hjälpa fler fastighetsägare att bevara sina fönster, energiisolera och bidra till ett bättre klimat med minskade koldioxidutsläpp.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>