Nytt partnerskap tar laddning av tjänstebilar till nästa nivå för Carsmarts användare
Hem TRANSPORT Nytt partnerskap tar laddning av tjänstebilar till nästa nivå för Carsmarts användare

Nytt partnerskap tar laddning av tjänstebilar till nästa nivå för Carsmarts användare

Publicerat av: Redaktionen

Carsmart och laddlösningsbolaget Northe inleder ett partnerskap som underlättar för Carsmarts användare att ladda elbilar.

Med Northe får elbilsanvändaren tillgång till ett omfattande nätverk med laddstationer från laddoperatörer som OKQ8, InCharge, Recharge och många fler samlade i en tjänst.

För Carsmarts kunder innebär samarbetet tillgång till mer än 17 000 laddpunkter i Sverige och mer än 600 000 laddpunkter internationellt.

Med Northes lösning kan föraren också koppla upp sin privata laddbox för enkel uppdelning av hemmaladdade tjänstemil. Northes lösningen täcker också företagets behov av att administrera laddpunkter på arbetsplatser.

– Northes lösning revolutionerar elbilsförarens upplevelse av laddning, och vi är stolta över vårt partnerskap som kommer att göra elbilslivet enklare för våra kunder. Nu kan vi erbjuda en sömlös betalningsupplevelse, oavsett om man laddar hemma, på jobbet eller vid publika laddstationer, allt tillgängligt genom en enda app eller laddbricka. Med Northe har vi tillgång till ett omfattande nätverk av publika laddstationer både i Sverige och internationellt.

För våra kunder innebär samarbetet en administrativ lättnad, kostnaden för laddning hamnar på samlingsfakturan, med möjligheten att alltid granska originalfakturan i Carsmarts system för full transparens. Med den pågående omställningen till elektrifiering står vi inför en del utmaningar, både för företagen och personal. Vårt mål är att med vår expertis stödja våra kunder med smart och enkel biladministration säger Muath El Noaimi, vd Carsmart.

Nytt partnerskap tar laddning av tjänstebilar till nästa nivå för Carsmarts användare

– Vi jobbar stenhårt för att få så många företag som möjligt att uppleva magin i vår produkt. Därav är starka partnerskap med innovativa bolag som Carsmart en nyckelfaktor för oss. Genom deras administrationsverktyg kan nu kunder till Carsmart komma åt våra tjänster vilket vi är väldigt positiva till. Samarbete i branschen är en succéfaktor och vi är stolta över att tillsammans visa den vägen – David Fauné, vd på Northe.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>