Staffanstorp Energi, ny kund för ONE Nordic inom service och underhåll
Hem ENERGI Staffanstorp Energi är en ny kund för ONE Nordic inom service och underhåll

Staffanstorp Energi är en ny kund för ONE Nordic inom service och underhåll

Publicerat av: Redaktionen

Staffanstorp är en liten men ständigt växande kommun i Skåne, beläget mellan Malmö och Lund.

Ett typiskt samhälle dit många som jobbar i storstäderna flyttar.

Här ligger energibolaget Staffanstorps Energi.

Deras ansvar är att distribuera el till merparten av kommunens alla invånare på ett drift- och personsäkert sätt under dygnets alla timmar.

Energibranschen står inför en energiomställning där stora investeringar och utbyggnader är nödvändiga för att möta dagens och framtidens elförsörjning. ONE Nordic är ett av de bolag som jobbar hårt tillsammans med el-bolagen för att denna energiomställning ska möjliggöras.

För att möta Staffanstorps tillväxt, som kräver utbyggnad av det lokala elnätet, har Staffanstorps Energi tagit in ONE Nordic för hjälp med lokalnätsprojekt, beredskap och dokumentationsarbete. Genom detta partnerskap tryggas både staffanstorpsbornas elförsörjning och en fortsatt expansion av samhället. Det är ett flerårigt avtal med start i januari 2023.

Staffanstorp Energi, ny kund för ONE Nordic inom service och underhåll”Detta samarbete ligger i helt linje med ONE Nordics strategi att bli en naturlig partner för de lokala energibolagen”

Peter Larsson Lindström, avdelningschef Service Malmö

Avtalet är flerårigt och gäller avdelningen Service Malmö på ONE.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>