Praktiska checklistor för energieffektivisering
Hem ENERGI Praktiska checklistor för energieffektivisering

Praktiska checklistor för energieffektivisering

Publicerat av: Redaktionen

Nu kan du ta del av praktiska checklistor för småhus, flerbostadshus och lokaler.

Checklistorna underlättar arbetet och skapar trygghet och kvalitetssäkra åtgärder för energieffektivisering.

Praktiska checklistor för energieffektiviseringEntreprenörer kan enkelt ladda ner och använda listorna i sin kundkontakt. Praktisk genomförbarhet direkt för företag, kund och klimat!

Många kunder ser installatören som sin expert när det gäller energibesparing och åtgärder för energieffektivisering. Projektet har velat underlätta för företagen att via en enkel checklista ge ett bra stöd och verktyg för att föreslå åtgärder. Syftet är att underlätta, skapa trygghet och i någon mån kvalitetssäkra den enskilde montörens kommunikation och översyn hos kund. Det ger på sikt både en utvecklad kundrelation och ökad kompetens hos montör/installatör.

Tre checklistor har tagits fram inom kategorierna småhus, flerbostadshus och lokaler. De kan enkelt laddas ned av företagen från Installatörsföretagens och Energieffektiviseringsföretagens hemsidor, för att kompletteras med egna loggor eller andra tillägg. Listorna kan, om önskemål finns, överlämnas till kund, eller kopieras/fotas av kund.

Installatörsföretagen (IN) och Energieffektiviseringsföretagen (Eneff) är initiativtagare och framtagare av listorna för att installatörer på ett enkelt sätt ska kunna hjälpa sina kunder att hitta vanliga åtgärder för energieffektivisering. Listorna utgår från fastighetstyp och finns för flerbostadshus, småhus och lokaler. Åtgärderna ska kunna hittas vid en enkel genomgång utan mätningar. De kan användas som underlag vid diskussion för vidare arbete med energieffektivisering.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>