Revolutionärt virtuellt kraftverk genom mjukvarudriven aktiveringsteknik för hushållsbatterier med Greenely!
Hem ENERGI Revolutionärt virtuellt kraftverk genom mjukvarudriven aktiveringsteknik för hushållsbatterier med Greenely!

Revolutionärt virtuellt kraftverk genom mjukvarudriven aktiveringsteknik för hushållsbatterier med Greenely!

Publicerat av: Redaktionen

Greenely lanserar ett eget virtuellt kraftverk, en innovativ lösning som ger svenska hushåll möjligheten att aktivt delta i energiomställningen.

Integrerade batterilösningar utgör tillsammans ett system där kunder effektivt bidra till att balansera det svenska elsystemet vid frekvensavvikelser, samtidigt som kunderna optimerar sin egen energianvändning.

Greenelys lösning utmärker sig genom sin multifunktionella batterianvändning, vilket skiljer sig från traditionella system som endast fokuserar på frekvensreglering.

Med banbrytande aktiveringsteknik och unik mjukvara öppnar Greenelys teknik dörrar till nya och tidigare otillgängliga marknader för hushållsbatterier, vilket innebär möjligheter för kunder att generera intäkter och bidra till energiomställningen.

“Vi är otroligt glada och stolta över denna lanseringen. Med den nya tekniken tar vi batterianvändningen till nya höjder, öppnar upp spännande marknader och erbjuder våra kunder unika möjligheter att både tjäna pengar och driva energiomställningen framåt”, säger Tanmoy Bari VD och medgrundare av Greenely.

Genom det virtuella kraftverket visar Greenely engagemang för att främja energiomställningen och förbättra effektiviteten i det svenska elsystemet. Innovationen är även en del i företagets strävan efter att skapa en användarvänlig och ekonomiskt fördelaktig lösning för sina kunder.

Revolutionärt virtuellt kraftverk genom mjukvarudriven aktiveringsteknik för hushållsbatterier med Greenely!

Initialt tar Greenely emot 1000 kunder enligt först till kvarn principen i detta virtuella kraftverk vars återkoppling kommer att vara värdefull för att ytterligare förbättra både tekniken och användarupplevelsen. Målet är att tillhandahålla en lösning som är lönsam, lättanvänd och hållbar över tid.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>