Solsam solceller - Så möter vi energiomställningen
Hem ENERGI Solsam solceller – Så möter vi energiomställningen

Solsam solceller – Så möter vi energiomställningen

Publicerat av: Redaktionen

I en tid då hållbarhet och förnybar energi blir allt viktigare, har företaget solcells leverantören Solsam förenklat beställningsprocessen.

Istället för att mötas av ett överväldigande antal alternativ och tekniska detaljer erbjuder företaget färdiga solcellspaket som är anpassade efter kundens behov och energikonsumtion.

Solsam har som mål att hjälpa Sveriges villaägare att uppnå sina hållbarhetsmål enligt Parisavtalet 2030.
Solsam solceller - Så möter vi energiomställningenParisavtalet 2030 och energiomställningen

Parisavtalet 2030 ålägger länder att minska sina koldioxidutsläpp och investera i förnybar energi för att bekämpa klimatförändringarna. Sverige, som en del av detta globala åtagande, strävar efter att bli helt koldioxidneutralt inom ett par decennier. För att nå detta mål krävs omfattande investeringar i förnybara energikällor, och solenergi är ett av de mest lovande alternativen.

Solsam: En enkel lösning för Solceller

Solsam har identifierat en viktig utmaning för många svenskar när det gäller att investera i solceller: komplexiteten och byråkratin som är involverad i att välja, köpa och installera solceller på sina hem. För att adressera detta har företaget utvecklat en innovativ lösning som bygger på digitalisering och enkelhet.

Färdiga solcellspaket går beställa enkelt online

Solsam har tagit målet att investera i solceller ett steg längre genom att förenkla beställningsprocessen. Istället för att mötas av ett överväldigande antal alternativ och tekniska detaljer erbjuder företaget färdiga solcellspaket som är anpassade efter kundens behov och energikonsumtion. Detta gör det enkelt för privatpersoner att välja den bästa lösningen för deras hem och budget samt bli mikroproducent av el.

  • Privatpersoner enkelt utforska sina solcellsalternativ, beräkna potentiella besparingar och få prisuppgifter online.
  • Detta innebär att kunder inte längre behöver förlita sig på komplicerade och tidskrävande möten med säljare och experter.
  • Privatpersoner kan enkelt välja det solcellspaket som passar dem bäst och beställa hem nyckelfärdiga solceller med installation med prisgaranti till omgående leverans i Sverige.

https://solsam.se/solpaket/

Solsam utfärdar hållbarhets certifikat till kunden

Genom att erbjuda enkelhet och tillgänglighet för omgående leverans av när det gäller solcellsinvesteringar bidrar Solsam till att hjälpa Sverige att uppfylla sina hållbarhetsmål enligt Parisavtalet 2030. Efter slutförd installation utfärdar Solsam ett hållbarhetscertifikat till kunden.

Solsams solcellspaket: https://solsam.se/solpaket/

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>