Rexel förlänger avtal med Widriksson Logistik igen
Hem TRANSPORT Rexel förlänger avtal med Widriksson Logistik igen

Rexel förlänger avtal med Widriksson Logistik igen

Publicerat av: Redaktionen

Elgrossisten Rexel Sverige har valt att återigen förnya samarbetet med Widriksson Logistik för distribution av elartiklar och energiteknik i Stockholm och Göteborg.

Precis som tidigare är alla transporter fossilfria, och nu vässas också kraven på leveransprecision för att ge slutkunderna ännu bättre service.

­Avtalet med Rexel omfattar hämtning av elartiklar från Rexels distributionscentraler, sortering och omlastning på Widrikssons terminal, lokal distribution till Rexels butiker och slutkunder samt digital spårbarhet och realtidsuppföljning av transporterna genom den digitala TMS-plattformen Shyping.

– Vi är förstås glada för förnyat förtroende och vi sporras också av att Rexel ställer ännu högre krav än tidigare på kvalitet kopplat till leveransprecision, något som vi vet att vi är bra på. Samarbetet med Rexel sträcker sig flera år bakåt i tiden och vi ser fram emot många års ytterligare samarbete, säger Foed Meliane, vd på Widriksson Logistik.

Rexel förlänger avtal med Widriksson Logistik igen– Vi har haft ett bra samarbete med Widriksson och väljer därför att förnya avtalet med vissa justeringar för att ytterligare vässa vår leveranskvalitet mot slutkunderna. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete och hög servicenivå hela vägen i leveranserna, säger Thomas Engman, Transportchef Rexel Sverige.

Det nya avtalet har höga krav gällande förnybara drivmedel och redan idag utförs samtliga transporter fossilfritt, bland annat med elfordon.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>