Rexel och Brinova sluter samarbetsavtal för elbilsladdning
Hem ENERGI Rexel och Brinova har ingått ett samarbetsavtal för elbilsladdning

Rexel och Brinova har ingått ett samarbetsavtal för elbilsladdning

Publicerat av: Redaktionen

Fastighetskoncernen Brinova och Rexel Sverige har ingått ett avtal gällande Rexel betal- och användarplattform för elbilsladdning.

Rexel tjänsteplattform REXOLUTION erbjuder Brinovas hyresgäster enkel och säker laddning av sina elbilar.

– Laddtjänsten Rexolution är ett helhetserbjudande för hantering av drift, kunder och betalningar för elbilsladdning vilket underlättar utbyggnad av anläggningar i takt med att behovet uppstår, säger Philip Miletti, försäljningschef e-mobility, Rexel.

Fastighetsnära elbilsladdning är den form av laddning som i framtiden kommer att dominera i elektrifieringen av fordonsflottan då tiden bilen laddas ofta sker i anslutning till bostaden eller arbetsplatsen.

Hållbar utveckling är en central del i Brinovas erbjudande och utbyggnaden av laddplatser för elbilar bidrar till detta.

Rexel och Brinova sluter samarbetsavtal för elbilsladdning– Tillgång till fastighetsnära elbilsladdning skapar kundnöjdhet samtidigt som vi ser att det påskyndar elektrifieringen i samhället, vilket är i linje med våra hållbarhetsmål, säger Frida Carlsson, Regionchef Väst, Brinova.

– Rexel bidrar med rådgivning och tillsammans med installatörsföretag planering av Brinovas anläggningar för elbilsladdning, säger Philip Miletti.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>