PE Teknik & Arkitektur är med och arrangerar hållbarhetskonferens
Hem HÅLLBAR UTVECKLING PE Teknik & Arkitektur är med och arrangerar hållbarhetskonferens

PE Teknik & Arkitektur är med och arrangerar hållbarhetskonferens

Publicerat av: Redaktionen

A Sustainable Tomorrow är en mötesplats som riktar sig till intressenter i alla sektorer av samhället, från företag till organisationer och myndigheter.

Målet är att sprida kunskap och bygga nätverk för att öka affärsnytta utifrån de Globala målen för hållbar utveckling.

Konferensen kommer att sändas live den 15 september och man kan följa den via hubbar runt om i Sverige.

PE Teknik & Arkitektur i Malmö är en av dessa hubbar och bjuder in aktörer som arbetar inom samhällsbyggnadssektorn, eller på annat sätt bidrar till hur våra städer och samhällen byggs och utvecklas, att inspireras och diskutera hur vi tillsammans driver den hållbara omställningen framåt.

PE Teknik & Arkitektur är med och arrangerar hållbarhetskonferens

– Detta är ett evenemang för aktörer som vill driva på omställningen till hållbar utveckling i samhället, vilket även utgör en del av PEs vision och affärsstrategi. Som ledande konsultföretag med fokus på byggnader och deras närmiljö befinner vi oss i centrum av de pågående omvärldsförändringar som kräver omställning. Därför är det ett naturligt val för oss att vara en av hubbarna för Nordens största digiloga hållbarhetskonferens, säger Helena Hed, VD och koncernchef för PE.

I år firar konferensen tio år med temat ”Disruption” och bjuder på seminarier och diskussioner om hållbarhet med namnkunniga talare som Johan Rockström och Fredrik Reinfeldt.

– Bygg- och fastighetsbranschen har traditionellt varit konservativ och trögrörlig, men den hållbara omställningen ställer krav på nya tekniker och metoder, vilket öppnar för disruption även i vår bransch. Att få inspiration och insikter kring detta område känns viktigt med tanke på det fokus som nu finns på sådant som klimatneutralitet, energieffektivitet, vattenanvändning, biologisk mångfald, återanvändning, cirkulära värdekedjor och social hållbarhet. PE har ända sedan starten 2006 haft visionen att förnya samhället genom innovativa och hållbara lösningar, så vi välkomnar alltid förändring om den sker i rätt riktning, avslutar Helena Hed.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>