Schneider Electric utser Marcus Titland till ny Sales Director i Sverige
Hem SCHNEIDER ELECTRIC Schneider Electric utser Marcus Titland till ny Sales Director i Sverige

Schneider Electric utser Marcus Titland till ny Sales Director i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Marcus Titland tillträder rollen som Sales Director för området Industry på Schneider Electric.

Titland kommer att ansvara för att leda teamet i Sverige och driva kontinuerlig tillväxt inom den industriella sektorn.

Marcus Titland, som har en lång och gedigen erfarenhet från industriell automation och IT-marknaden, tillträdde rollen på Schneider Electric i början på november i år.

Tidigare har han arbetat i olika roller som försäljningschef med ansvar för att leverera resultat och tillväxt genom produktförsäljning, professionella tjänster och projekt. Titland kommer senast från rollen som Sales Manager på ATEA AB och har innan dess arbetat 15 år på Rockwell Automation som bland annat Manager Industry Sales Nordics.

– Det är med stor glädje och entusiasm jag tar steget in i Schneider Electric som Sales Director för Industry i Sverige. Schneider Electric är internationellt erkända som pionjärer gällande transformation inom energihantering och automation med hållbarhet i fokus. Att få vara en del av detta framstående team och bidra till tillväxten inom den industriella sektorn i Sverige är något jag ser mycket fram emot, säger Marcus Titland, Sales Director på Schneider Electric i Sverige.

Schneider Electric utser Marcus Titland till ny Sales Director i Sverige

Marcus Titland

– Vi är mycket glada över att välkomna Marcus som ser fram emot att utveckla den svenska marknaden. Hans expertis och ledarskap kommer att vara ovärderliga för att fortsätta stärka vårt engagemang för att leverera innovativa och hållbara lösningar till våra kunder. Vi är övertygade om att Marcus kommer att spela en avgörande roll i att driva vår tillväxt och framgång på marknaden, säger Jenny Larsson, VD på Schneider Electric i Sverige.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>