Science Park i Jönköping får bättre belysning tack vare AI
Hem TEKNIK Science Park i Jönköping får bättre belysning tack vare AI

Science Park i Jönköping får bättre belysning tack vare AI

Publicerat av: Redaktionen

I Sverige har Science Park Jönköping gett VINCI Energies företag Emil Lundgren i uppdrag att installera ny teknik baserad på artificiell intelligens för en smidig och energieffektiv belysningslösning för tre torn, som är plats för många olika verksamheter.

I Jönköping är Science Park en mötesplats och en magnet för entreprenörskap, studenter och företag.

Science Park i Jönköping får bättre belysning tack vare AIDetta nav av kreativitet, innovation och utveckling är hem för fler än hundra företag från olika branscher. Med utrymme för organisering av konferenser, kongresser och olika evenemang liksom flexibla kontor, ett café och en restaurang framstår Science Park som framtidens arbetsplats.

Platsen innefattar en byggnad bestående av tre torn och en låg byggnad. För den första byggnaden, den 15 våningar höga ”Science Park Towers”, har VINCI Energies-företaget Emil Lundgren, som specialiserat sig på elektroteknik som främjar energiomställningen, lett ett särskilt innovativt projekt.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>