Semrén & Månsson Arkitekter storsatsar på AI
Hem HÅLLBAR BYGGBRANSCH Semrén & Månsson Arkitekter storsatsar på AI

Semrén & Månsson Arkitekter storsatsar på AI

Publicerat av: Redaktionen

Semrén & Månsson satsar nu intensivt på artificiell intelligens (AI).

Satsningen gör Semrén & Månsson framtidssäkrade, när man nu knyter an AI-utvecklingen på en strategisk och organisatorisk nivå för hela verksamheten.

–  AI-teknik bär potentialen att revolutionera vår bransch, och driva den mot en nödvändig helomvändning.

Vi gör nu en ordentlig satsning som kommer generera flera framgångsfaktorer och ökad affärsnytta i våra projekt, säger Maria Persson, VD på Semrén & Månsson.

Semrén & Månsson har den grundläggande strukturen på plats som gör att arkitekterna enkelt kan testa och implementera nya AI-lösningar. Lisa Anger, CDO på Semrén & Månsson och ansvarig för AI-satsningen, utvecklar:

–        AI ger oss fantastiska möjligheter att effektivisera analyser och processer, men också att strukturera data och hantera information. Vi kommer arbeta utifrån våra värderingar gällande ansvarstagandet för nyttjandet av ny teknik, och låta AI göra det AI gör bäst.

Semrén & Månsson Arkitekter storsatsar på AI

Lisa Anger, CDO på Semrén & Månsson och ansvarig för AI-satsningen

AI:s intåg i fastighetsbranschen markerar inledningen på en spännande och nyskapande framtid. Initialt kommer Semrén & Månsson lägga stor vikt vid nyttjandet av AI för den interna verksamheten, men man kommer också att erbjuda vägledning, föreläsningar och workshops till sina kunder i deras AI-utveckling.

–     Potentialen i AI är enorm och hur vi nyttjar denna tillsammans med den mänskliga intelligensen kommer att vara avgörande för företag i framtiden, säger Lisa Anger.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>