Nu presenterar Opel, Citroën och Peugeot nästa generation transportbilar
Hem TRANSPORT Nu presenterar Opel, Citroën och Peugeot nästa generation transportbilar

Nu presenterar Opel, Citroën och Peugeot nästa generation transportbilar

Publicerat av: Redaktionen

Nu presenterar Stellantis bilmärken Opel, Citroën och Peugeot sina nya transportbilar som ska lanseras under 2024.

Tillgängliga i tre segment, med både förbränningsmotorer och eldrift, är bilmärkena redo att erbjuda det senaste på marknaden till svenska transportbilskunder.

Opels, Peugeots och Citroëns transportbilar erbjuds i alla tre storlekssegment.

Ett brett utbud av drivlinor, både förbränningsmotorer och elmotorer, tillsammans med flera möjligheter att modifiera transportbilarna har gjort att många företag valt transportbilar från Peugeot, Opel eller Citroën.

– Under flera år har vi på K.W. Bruun tillsammans med våra återförsäljare kunnat erbjuda våra Stellantis-märkens transportbilar. Nu är det dags att presentera nästa generation av transportbilar som vi ska lansera under nästa år och därmed erbjuda nya möjligheter för Sveriges företag, säger Patrik Hansson, Brand Manager LCV, på K.W. Bruun Automotive som är generalagent och importör i Sverige för Opel, Citroën och Peugeot.

Ett nytt utbud av transportbilar

I storleksordning över tre segment erbjuder Peugeot modellerna Partner, Expert och Boxer. Opel, Combo, Vivaro och Movano. Citroën, Berlingo, Jumpy och Jumper. Nu uppdateras samtliga modeller i nya utföranden anpassade för respektive bilmärke.

Nyheter inkluderar allt från mer modern design, mer digital utrustning anpassad för dagens behov och med motorer som möter kraven från olika branscher, från elektriskt med noll utsläpp, till bränslesnåla förbränningsmotorer.

– Våra transportbilar har varit väldigt konkurrenskraftiga på den svenska marknaden och nu med våra nya uppdaterade versioner kommer vi att stå redo med moderna modeller som möter behoven från dagens transportbilsförare. Och dessutom kan vi fortsätta erbjuda låga drift- och servicekostnader, oavsett om det gäller förbränningsmotorer eller eldrift, säger Patrik Hansson.

Nu presenterar Opel, Citroën och Peugeot nästa generation transportbilarPeugeot

Samtliga nya modeller – Partner, Expert och Boxer – har uppdaterats med ny design enligt Peugeots DNA. Mitt på den nya fronten sitter det nya emblemet placerat och på sidorna nya strålkastare som präglas av Peugeots ikoniska tre klor.

Interiören har uppdaterats med ny infotainment och nya digitala uppkopplingsmöjligheter som erbjuder smidig uppkoppling av smartphone, navigation och mycket mer.

Opel

Likt personbilarna uppdateras Opels transportbilar – Combo, Vivaro och Movano – med Opels nya designspråk. Fronten präglas av nya Opel Vizor, som bär anor från klassiska Opelmodellen Manta, vilket ger transportbilarna en helt ny design som andas robust och modernt.

Invändigt erbjuder de nya modellerna mer teknik, utrustning och digital uppkoppling än tidigare. Rymligheten i de större modellerna Vivaro och Movano tillsammans med hög anpassningsförmåga gör de till mycket bra val för företag som behöver transportbilar som kan lasta mycket.

Citroën

Nya Berlingo, Jumpy och Jumper har alla uppdaterats med ny design som inkluderar en ny front och en uppdaterad instrumentpanel som båda bär Citroëns nya logotyp och emblem. Modellerna kommer också att erbjudas i en ny färg, Karma Blue.

Citroën är känt för sin klassledande komfort och nu med de nya transportbilarna tas detta till en ny nivå. Nya Berlingo blir den första transportbilen att utrustas med Citroën Advanced Comfort-säten som är helt exklusiva för Citroën, och samtliga tre segment erbjuder förarassistanssystem och digitala uppkopplingar för att underlätta vardagliga resor.

Lansering under 2024

Under våren 2024 kommer Opel, Peugeot och Citroën att lansera sina nya transportbilar i Sverige, med ett brett utbud av drivlinor, hög anpassningsförmåga och låga drift- och servicekostnader.

– Vi ser fram emot att äntligen få uppdatera hela transportbilsportföljen hos våra omtyckta bilmärken Peugeot, Opel och Citroën. Vi arbetar just nu med att paketera produkterna för den svenska marknaden och med att ta fram konkurrenskraftiga erbjudanden för svenska företag som är redo att uppdatera sin transportbilsflotta med det absolut senaste och bästa på marknaden, avslutar Patrik Hansson, Brand Manager LCV, för K.W. Bruun Automotive.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>