RAWBIKE lanserar världens första certifierat klimatneutrala elmopeder
Hem TRANSPORT Världens första certifierat klimatneutrala elmopeder är RAWBIKEs nya lansering

Världens första certifierat klimatneutrala elmopeder är RAWBIKEs nya lansering

Publicerat av: Redaktionen

RAWBIKE för fram tre världsnyheter!

Bolagets tre bäst säljande produkter RAWBIKE 4, U2 och den nyss lanserade elmopeden RIKE är nu alla 100% certifierat klimatneutrala.

RAWBIKE lanserar världens första certifierat klimatneutrala elmopeder”- Genom att ta hjälp av Carbon Zero Product har vi noga kartlagt alla beståndsdelar i vår produktion för att få fram vårt exakta koldioxidavtryck. När vi på riktigt vet vårt avtryck, kan vi också kompensera för detta, både på kort och lång sikt. På kort sikt genom att skydda och spara skog i Sverige och på lång sikt genom att plantera ny skog. Effekten av detta sätt att arbeta blir därför omedelbar. Vi hoppas att denna certifiering på riktigt spelar roll 2023. Att vi sakta men säkert lär oss se förbi Green Washing och att kunder och företag som skall välja transportmedel tar hållbar produktion i beaktning.

Andreas Falck VD på RAWBIKE.”

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>