9–10 maj öppnar Nordic Sustainability Expo - här är höjdpunkterna du inte får missa
Hem EVENT 9–10 maj 2023 öppnar Nordic Sustainability Expo – här är höjdpunkterna du inte får missa

9–10 maj 2023 öppnar Nordic Sustainability Expo – här är höjdpunkterna du inte får missa

Publicerat av: Redaktionen

Den 9 maj öppnar dörrarna till Nordens största mötesplats för hållbar utveckling och hållbart företagande.

Med över 100 talare och 70 utställare erbjuds deltagarna ett fullspäckat program inom cirkulär ekonomi, hållbar konsumtion och produktion, biologisk mångfald, företagens samhällsansvar samt ESG.

Krafttag behövs för att nå Sveriges klimatmål och hinna ställa om i tid. Aldrig har en mötesplats som denna varit viktigare.

För andra året i rad, samlas tusentals besökare på Stockholmsmässan för att nätverka, samverka, diskutera och ingå partnerskap för att accelerera omställningen till ett hållbart samhälle.

9–10 maj öppnar Nordic Sustainability Expo - här är höjdpunkterna du inte får missa

− En nordisk samverkansmässa för att accelerera omställningen till ett hållbart och cirkulärt samhälle behövs mer än någonsin. Nordic Sustainability Expo är en av de viktigaste och mest spännande mötesplatser för beslutsfattare, företagsledare, näringsliv, myndigheter och finansmarknad, som gemensamt vill öka takten i omställningen på nordisk nivå. Här samlas de bästa talarna som sitter på framtida lösningar som behöver skalas upp – en perfekt plats för att få koll på det senaste inom hållbarhet, säger Linda Elmén, Hållbarhetschef på Stockholmsmässan.

Årets trender är cirkulära produkter och affärsmodeller, förberedelser inför EU:s nya lagstiftning CSRD, företagens samhällsansvar, finansbranschens roll och ansvar i omställningen, bevarandet av den biologiska mångfalden, framtidens avfallshantering, jämställdhet samt hållbar upphandling.

Nordic Sustainability Expo riktar sig till beslutsfattare och alla som arbetar strategiskt med hållbarhet, som är intresserade av att bidra till omställningen mot ett hållbart samhälle. Mötesplatsen arrangeras i samarbete med Cradlenet, CSR Sweden, A Sustainable Tomorrow, Återvinningsindustrierna och At Event. Realtid kommer även arrangera ESG-dagen som en integrerad del i mässan. Bland utställarna finns bland annat CAKE, Vattenfall, Google, RISE, SJ, Stockholms Stad, Elektrifieringspakten, AIK, Office Recycling, Ekobanken, Inrego, Invest Stockholm med flera. Lista på fler utställare finns här.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>