Alma Property Partners hållbarhetsrapport är här
Hem HÅLLBAR UTVECKLING Alma Property Partners hållbarhetsrapport är här

Alma Property Partners hållbarhetsrapport är här

Publicerat av: Redaktionen

Alma Property Partners är stolta över att lansera vår hållbarhetsrapport för 2023.

Rapporten visar på Almas engagemang för ansvarsfulla investeringar och hur vi framgångsrikt tagit flera viktiga steg i utvecklingen av vårt ESG-arbete under de senaste åren.

”Alma strävar efter att löpande definiera vad som är viktigast för oss och vår omvärld och kontinuerligt uppdatera vår strategi för hållbara investeringar. Ansvarsfulla investeringar blir gradvis en del av vår vardag och vår företagskultur; det blir helt enkelt en naturlig del i vår affär,” säger Sloan Wobbeking, Partner & VD på Alma Property Partners.

Hållbarhetsrapporten beskriver Almas strategi och målsättningar och innehåller utsläppsdata för växthusgaser enligt GHG Protocol samt bolagets långsiktiga åtagande av ett forskningsbaserat klimatmål enligt Science Based Target initiative.

”Ansvarsfulla investeringar spelar en avgörande roll i att hantera klimatkrisen, sociala utmaningar och att möjliggöra god affärsetik. Det bidrar även till långsiktig finansiell och ekonomisk stabilitet,” säger Filippa Strandänger, Chief Sustainability Officer på Alma Property Partners, som har varit central i arbetet med hållbarhetsrapporten och utvecklingen av Almas hållbarhetsstrategi.

Alma Property Partners hållbarhetsrapport är här

”Hållbarhetsrapporten är viktig för att på ett översiktligt och transparent sätt berätta hur vi rent praktiskt applicerar ESG i vårt dagliga arbete. Vi beskriver hur vi strategiskt inkluderar ESG i vår affärsverksamhet och i vårt värdeskapande,” fortsätter hon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>