Citynomadi bygger en grön kvalitetskorridor i mobilen
Hem HÅLLBAR BYGGBRANSCH Citynomadi bygger nu en grön kvalitetskorridor i mobilen

Citynomadi bygger nu en grön kvalitetskorridor i mobilen

Publicerat av: Redaktionen

Citynomadi hjälper områden och fastigheter att hantera smart trafik i sina områden.

Tjänsten som används med en digital karta möjliggör styrning av parallella användargrupper.

Ett exempel på detta är fältkartan för cirkulär styrning av materialströmmar i realtid vid Suomen Erityisjäte Oy:s två utmanande objekt för avfallshantering

Företagets mål är att göra kartan till en situations- och användarspecifik dynamisk tjänst för smart trafik. Detta sker helt genom guidning, vilket gör trafiken i området effektiv och destinationen lätt att hitta.

Dessutom vidareutvecklar vi modellen för smart trafik genom att beakta optimering av vilotider för tung trafik, vilket även ökar säkerheten för alla som rör sig i området. Koldioxidhandavtrycket och rationaliseringen av trafiken har ägnats uppmärksamhet i områden där det dagligen rör sig tusentals eller tiotusentals personer och fordon.

Citynomadi bygger en grön kvalitetskorridor i mobilen

Kvalitetskorridoren genomförs mellan objekten på kartan, som i denna Uleåborgs universitetssjukhus 3D-modell. Med hjälp av den dynamiska kartan i en mobil enhet är det enkelt och säkert att röra sig i området och inne i byggnader.

Framför allt i evenemangsområden och på campus, såsom i sjukhus, är information om flöden och flaskhalsar ytterst viktig för planeringen. Data i kvalitetskorridorskartor kompletteras med data som importeras genom gränssnitt och styr användaren i realtid gällande bl.a. fria parkeringsplatser och ändringar i trafiken på grund av byggarbeten.

Citynomadi grundades 2009 och är verksam i Tammerfors. Företagets digitala kvalitetskorridortjänst är global och flerspråkig och lämpar sig för såväl industri-, campus- som evenemangsområden.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>