EasyPark och Aneo Mobility inleder samarbete kring elbilsladdning i Sverige
Hem ENERGI EasyPark och Aneo Mobility inleder samarbete kring elbilsladdning i Sverige

EasyPark och Aneo Mobility inleder samarbete kring elbilsladdning i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Easypark, ett globalt parkingtech-bolag, och Aneo Mobility, leverantör av elbilsladdning för bostadsrättsföreningar och hyreshus, fördjupar sitt samarbete.

Genom ett strategiskt partnerskap blir nu elbilsladdning tillgänglig för Easyparks kunder på Aneos laddstationer även i Sverige.

Aneo Mobility erbjuder helhetslösningar för elbilsladdning till flerbostadshus och är en ledande aktör i Norge med över 90 000 laddstationer. Sedan 2023 har Aneo Mobility varit etablerade i Sverige. För många bostadsrättsföreningar och hyresvärdar är det viktigt att erbjuda laddplatser – inte bara till sina boende utan också till besökare med elfordon. Genom detta samarbete får nu även besökare tillgång till elbilsladdning via Easyparks app.

EasyPark och Aneo Mobility inleder samarbete kring elbilsladdning i Sverige

– Behovet av laddplatser växer, inte minst i Sverige. Easypark värdesätter att vara en förebild i arbetet med att vara med och driva utvecklingen mot mer hållbara städer. Med samarbetet ökar vi tillgängligheten av elbilsladdning, vilket vi är mycket glada för. Tillsammans med Aneo kan vi fortsätta att underlätta laddning och göra städer mer levande, säger Gustaf Lartén, Sverigechef på Easypark.

– Vi strävar efter att göra elbilsladdning så smidig och tillgänglig som möjligt, särskilt när det kommer till laddning hemma i flerbostadshus. Samarbetet med Easypark är en perfekt match för vårt koncept, att göra elbilsladdning tillgänglig för både gäster och boende. Med Easyparks app blir laddningen smidig och enkel för samtliga med tillfälliga laddbehov, säger Margareta Törnblad, VD på Aneo Mobility i Sverige.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>