Energy Save blir medlem i Svenska Kyl & Värmepumpföreningen
Hem ENERGI Energy Save blir nu medlem i Svenska Kyl & Värmepumpföreningen

Energy Save blir nu medlem i Svenska Kyl & Värmepumpföreningen

Publicerat av: Redaktionen

ES Energy Save Holding AB (Publ) har nu blivit antagen som medlem i branschföreningen Svenska Kyl & Värmepumpföreningen.

Föreningen vänder sig till alla aktörer som är verksamma inom kyl- och värmepumpsbranschen.

För Energy Save är det ett naturligt steg att bli medlem i SKVP. Medlemskapet innebär att Energy Save får tillgång till den kunskap som finns i branschorganisationen och stärker Energy Saves varumärke som svensk värmepumpsutvecklare på hemmamarknaden.

Energy Save blir medlem i Svenska Kyl & Värmepumpföreningen– Det kan handla om att ta del av den insikt som finns om utvecklingen inom branschen eller vilka regleringar som är under utveckling på lång sikt. Sverige är ett föregångsland när det kommer till värmepumpsutveckling och det finns mycket god kunskap att ta del av. Dessutom ökar medlemskapet kännedomen om Energy Save som aktör och våra produkter, och innebär en kvalitetsstämpel för dem som vill installera eller distribuera våra värmepumpar, säger Mevludin Divovic-Hadzic, CCO på Energy Save.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>