Green Cargo tilldelar Euromaint ett förnyat femårigt underhållskontrakt
Hem TRANSPORT Green Cargo tilldelar Euromaint ett förnyat femårigt underhållskontrakt

Green Cargo tilldelar Euromaint ett förnyat femårigt underhållskontrakt

Publicerat av: Redaktionen

Green Cargo har tilldelat Euromaint ett förnyat femårigt underhållskontrakt för att i partnerskap förvalta Green Cargos Rc/Rd-lok, vilka är majoriteten av loken i den största flottan av lok i Sverige, samt dess strategiska komponenter.

Green Cargos nätverk sträcker sig från norr till söder i Sverige. Det är ett operativt upplägg som kan optimeras ännu mer genom Euromaints motsvarande nätverk av underhållsdepåer i städer som Luleå, Vännäs, Sundsvall, Borlänge, Hallsberg, Örebro, Göteborg och Malmö.

– Vi är glada över att fortsätta och fördjupa vårt partnerskap med Euromaint med detta viktiga avtal.

Det ger Green Cargo bättre förutsättningar för leverans av högkvalitativa tjänster till det transportberoende näringslivet och samtidigt hitta innovativa sätt att optimera våra resurser för stärkt lönsamhet, säger Green Cargos vd Henrik Dahlin.

Partnerskapet innebär att Green Cargo får fortsatt tillgång till Euromaints breda och mångåriga expertis inom underhåll av spårburna fordon. Det är viktiga ingångsvärden för hög tillförlitlighet och tillgänglighet i de logistiklösningar som Green Cargo erbjuder sina kunder. Det uppnås bland annat genom tillgång till Euromaints omfattande nätverk av underhållsdepåer från norr till söder, vilket är geografiskt avgörande för att kunna effektivisera det trafiknära underhållet där Green Cargo bedriver godstågtrafik. Detta blir ytterligare en viktig pusselbit i framtidens hållbara och klimatsmarta transportsystem i Sverige.

Green Cargo tilldelar Euromaint ett förnyat femårigt underhållskontrakt– Vi på Euromaint är stolta över att ha fått detta förnyade förtroende från Green Cargo. Det bekräftar vår breda och mångåriga kompetens inom underhåll och den kunskap om Green Cargos lokflotta som vi har byggt upp under de många år som vi varit deras partner för underhåll. Vi ser fram emot att fortsätta vara Green Cargos långsiktiga partner på vår gemensamma resa till en mera hållbar framtid, säger Gorka Tamayo, vd på Euromaint.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>