Hilti lanserar lösning för fordonsinventering och hantering av tung utrustning
Hem TRANSPORT Hilti lanserar en lösning för fordonsinventering och hantering av tung utrustning

Hilti lanserar en lösning för fordonsinventering och hantering av tung utrustning

Publicerat av: Redaktionen

Efter två års etablerat samarbete lanserar Hilti och Trackunit en lösning för inventariehantering av tung utrustning för transportfordon.

Med den nya lösningen kan även större utrustning utrustas med Hiltis Bluetooth-taggar och synliggöras i Trackunits nätverk, vilket möjliggör ökad automatisering och produktivitetsvinster för kunder inom den globala byggbranschen.

Det strategiska samarbetet, som inleddes genom programmet ”Works with Trackunit”, har resulterat i betydande framsteg i utvecklingen av ON!Track, Hiltis digitala inventariehanteringssystem.

Sedan partnerskapet inleddes har man integrerat över en halv miljon Hilti ON!Track-taggar i Trackunits globala Bluetooth-nätverk men också adresserat en av byggbranschens största utmaningar: förlorad produktivitet på grund av dålig koll på verktyg och utrustning. Genom denna integration kan Hilti erbjuda sina kunder ökad transparens och kontroll över sina ON!Track-registrerade verktyg, vilket innebär ett betydande framsteg för produktivitet och effektivitet ute på arbetsplatserna.

Hiltis nya lösning, med stöd av Trackunits teknik, gör att byggföretag kan distansövervaka sina inventeringar i realtid. Dessutom kan varje inventarie, från det minsta handverktyget till den största grävmaskinen, hanteras på ON!Track-plattformen.

”Vårt åtagande kretsar kring att bli den bästa produktivitetspartnern för våra kunder. Genom att sömlöst integrera Hilti ON!Track-taggar i Trackunits omfattande nätverk har vi inte bara förbättrat synligheten och hanteringen av våra verktyg utan också strömlinjeformat våra kunders operativa upplevelse. Detta partnerskap förkroppsligar vår vision att skapa en mer sammankopplad och effektiv byggindustri,” säger Michael Neidow, EVP på Hilti Construction Software Unit .

Även Trackunits VD Soeren Brogaard belyser framgångarna med partnerskapet: ”Samarbete är kärnan i framsteg och vårt partnerskap med Hilti är ett utmärkt exempel på hur branschledare kan gå samman för att driva förändring som gör skillnad på riktigt. Två år in i den här resan har vi bevittnat en transformation i hur byggproffs hanterar sina verktyg. Genom att öppna vårt globala Bluetooth-nätverk för Hilti ON!Track och introducera vår Hilti Marketplace-app har vi kunnat erbjuda en omfattande lösning som stärker våra gemensamma kunder och underlättar tillgången till kritiska verktygsdata. Vi ser mycket fram emot de framsteg som detta samarbete kommer att föra med sig för byggindustrin.”

Partnerskapet mellan Trackunit och Hilti visar kraften i ett innovativt partnerskap. Genom sitt samarbete har företagen lyckats överbrygga klyftan mellan fysiska verktyg och digitala inventariehanteringssystem, vilket ger kunden en omfattande och sömlös utrustningshantering . Båda företagen kommer att fortsätta satsa på kontinuerlig utveckling och lösningar som sätter kunden i centrum.

Hilti lanserar lösning för fordonsinventering och hantering av tung utrustningPartnerskapet mellan Trackunit och Hilti visar kraften i ett innovativt partnerskap. Genom sitt samarbete har företagen lyckats överbrygga klyftan mellan fysiska verktyg, ett digitalt inventariehanteringssystem och ett stort nätverk för att fånga upp signaler från smarta taggar, vilket ger kunden en omfattande och sömlös utrustningshantering. Båda företagen kommer att fortsätta satsa på kontinuerlig utveckling och lösningar som sätter kunden i centrum.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>