Icebound övertar hela ägandet av produkten GPS Timber
Hem MILJÖ Icebound övertar hela ägandet av produkten GPS Timber

Icebound övertar hela ägandet av produkten GPS Timber

Publicerat av: Redaktionen

Efter många år av samägande övertar nu Icebound 100% ägande av produkten GPS Timber.

En ytterligare förstärkning av erbjudandet till skogsbranschen

LÄS OFFICIELLA PRESSRELEASEN FRÅN ADDNODE GROUP HÄR!

GPS Timber utvecklades i grunden av Cartesia GIS AB (nuvarande Icebound AB) men kom sedermera under många framgångsrika är att samägas med Datapolarna AB.

Med bakgrund av båda bolags strukturella förändringar har det utmynnat i att Icebound tar över hela ansvaret för GPS Timber.

Lång erfarenhet och stor kunskap

I och med att Icebound löpande genom åren har arbetat med försäljning, införande och strategisk utveckling av produkten, så är detta ingen radikal förändring. Vi utvidgar och etablerar nu teamet som ska förvalta och utveckla produkten. Icebound står redo att hjälpa våra kunder att vara konkurrenskraftiga – även i framtiden. GPS Timber och GPS Timber Pulp är världsledande just på sågverkens och massabrukens logistik och produktionsstöd från inkommande råvara – till produktionslinje. Idag finns det drygt 40 kunder i Sverige och över Europa.

Icebound övertar hela ägandet av produkten GPS Timber

GPS Timber – en del av vårt totalerbjudande till skogen

Icebound kan idag titulera sig som ledande i Sverige på verksamhetslösningar och moderna webbaserade produkter för skogsbranschen. Icebound Forest är en produktsvit som ger stöd till många processer hos våra kunder. Vår ambition att stödja hela skogens förvaltnings- och råvaru-/industriprocess ligger kvar och betonas nu än mer med GPS Timber.

”GPS Timber är en central produkt för kunder som vill ha en hållbar och effektiv industriprocess på sågverket eller massabruket. Det är vårt andra förvärv sedan vi etablerade Icebound vid årsskiftet och är i linje med vår ambition att fortsätta investera i och utveckla vårt erbjudande till skogs- och virkesbranschen”, säger Staffan Bygden, VD för Icebound.

De flesta av våra nuvarande kunder har idag löpande kontakt med vårt team på Icebound. Alla kommunikation, frågor och ärenden rörande GPS Timber ska från och med nu tas med oss. Välkommen!

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>