Ledson Commander Gen 2 ger överlägsen styrning
Hem TRANSPORT Ledson Commander Gen 2 ger överlägsen styrning

Ledson Commander Gen 2 ger överlägsen styrning

Publicerat av: Redaktionen

Upptäck en ny generation av mångsidighet.

Generation 2 av Commander erbjuder en minnesfunktion för alla dina inställningar, som finns kvar även efter att du stängt ditt fordons tändning.

Upptäck enkelheten med att tända och släcka extrabelysning med Ledson Commander Gen 2.

Koppla och styr dina extraljusenheter med reläboxen Ledson Commander.

Med en kapacitet på upp till 8 olika kanaler möjliggör Ledson Commander en enklare vardag. Välj att styra dina enheter separat eller synkroniserat – helt utifrån dina behov och önskemål.

Ledson Commander Gen 2 ger överlägsen styrningMed en enkel och smidig anslutning via Bluetooth går det att koppla din Commander till en mobilapp, som gör det möjligt att styra alla dina enheter via din mobiltelefon. Tack vare sin mångsidighet kan Commander enkelt styra flera olika typer av enheter samtidigt.
Commander Gen 2 förenklar din värld med en enhet, och ett knapptryck.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>