20 fria seminarier om elbilar på eCarExpo i Friends Arena
Hem EVENT 20 fria seminarier om elbilar på eCarExpo i Friends Arena

20 fria seminarier om elbilar på eCarExpo i Friends Arena

Publicerat av: Redaktionen

När elbilsmässan eCarExpo drar igång på Friends Arena den 2–4 februari är det inte bara en utställning av bilar och laddlösningar.

Det är också Sveriges största diskussionsforum för elbilar och elektrifiering med 20 fria seminarier och föredrag.

Bland annat kommer Micael Dahlen, professor på Handelshögskolan, att svara på frågan om man blir lyckligare och snällare av att köra elbil.

Elbilar och elektrifiering är ett område som rymmer många funderingar, idéer, åsikter och tankar. Både om nutiden och framtiden.

Därför har elbilsmässan eCarExpo ända sedan starten 2016 satsat på ett digert program av seminarier och föredrag. I år har man närmare 20 punkter på scenprogrammet under mässans tre dagar i Stockholm.

– Det finns väldigt många ämnen att belysa och det är riktigt intressant att höra kloka människors tankar och erfarenheter, säger Anna Fägersten som är marknadschef på arrangerande eLife Nordic AB och den som satt ihop scenprogrammet.

De första åren handlade det mycket om teknik och om hur snabbt elbilar skulle bli vanliga på våra vägar. Nu handlar det mer om utbyggnad av laddinfrastruktur, bilen som energilager och hur bilmarknaden stöps om.

– De flesta laddstationer är bara just en laddstation. En box med en kabel. Hur kan man utveckla affären här – där människor ändå sitter i kanske 30 minuter. Hur långt bort är det att använda bilens batteri för att stötta elnätet? Och vilken roll spelar kommunerna när det gäller utbyggnaden av infrastruktur?

Bland de som deltar finns ledande personer från både energibolag, teknikföretag, media och offentlig sektor.

20 fria seminarier om elbilar på eCarExpo i Friends Arena– Vi har också en punkt där Micael Dahlen, professor på Handelshögskolan, svarar på om man blir snällare och lyckligare av att köra elbil.

Du hittar hela seminarieprogrammet här:
https://ecarexpo.se/seminarier/

eCarExpo pågår den 2–4 februari på Friends Arena i Stockholm.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>