Fujitsu lanserar nästa generations PRIMERGY M7 server-serie – för snabbare och billigare hållbarhetstransformation
Hem FUJITSU Nästa generations PRIMERGY M7 server-serie lanseras av Fujitsu – för snabbare och billigare hållbarhetstransformation

Nästa generations PRIMERGY M7 server-serie lanseras av Fujitsu – för snabbare och billigare hållbarhetstransformation

Publicerat av: Redaktionen

Fujitsu har lanserat nästa generations PRIMERGY M7-servrar som utnyttjar den nya 4:e generationen av Intel Xeon Scalable Processor Platform-teknologin.

Med klassens bästa prestanda och energieffektivitet med industristandard CPU-teknik, ger PRIMERGY M7-serien den enkelhet och kostnadsprofil som krävs för drift samt kraften att få överkomlig AI-verksamhet inom räckhåll för program för hållbarhetsomvandling.

För att demonstrera sin flexibilitet kommer Fujitsu att sätta M7-seriens servrar direkt till att använda på sin AI Test Drive-anläggning, en del av Fujitsus DX Innovation Platform.

Testkörningen hjälper företag att bevisa ett AI-affärsfall genom att övervinna den största stötestenen som dataforskare ofta möter – att hitta hårdvaran och den nödvändiga miljön för att köra ett test innan de sätter in resurser. Den är gratis att använda och ger ett komplett paket med datorkraft — inklusive den förstklassiga 8-sockelservern PRIMERGY RX8770 M7 — såväl som nätverkskapacitet, justering av öppen källkod, plus stödet som AI-nyfikna affärsanvändare behöver för att utvärdera ett hållbart affärscase.

Fujitsus nya PRIMERGY M7-serverportfölj erbjuder ett urval av Intel CPU-teknik och den mer specialiserade och dyrare GPU (Graphics Processing Unit) tillvägagångssätt som har varit vanligt inom AI tills nyligen. PRIMERGY M7-servrar öppnar upp CPU-baserad AI-drift tack vare innovationer som Intel Distribution av OpenVINO Toolkit, som förenklar implementering av djupinlärning för hundratals förutbildade modeller. Som ett resultat har processorer och programbiblioteken som körs på dem utvecklats till att bli mycket mer kapabla för djupinlärningsuppgifter. Och CPU-baserade system är i allmänhet enklare och mer robusta, till exempel i edge-miljöer, där deras lägre effektkrav är mer lämpliga.

Fujitsu lanserar nästa generations PRIMERGY M7 server-serie – för snabbare och billigare hållbarhetstransformationPrissättning och tillgänglighet

Fujitsu PRIMERGY M7-system kommer att vara tillgängliga globalt från slutet av mars 2023 med RX2530 M7, RX2540 M7 och TX2550 M7. Andra modeller (Fujitsu PRIMERGY RX4770 M7, RX8770 M7, CX400 M7, och inklusive de två noderna CX2550 M7 och CX2560 M7, och GX2560 M7) kommer att finnas tillgängliga i sinom tid.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>