Från vision till verklighet – Nya Renault Scenic E-tech Electric
Hem TRANSPORT Nya Renault Scenic E-tech Electric

Nya Renault Scenic E-tech Electric

Publicerat av: Redaktionen

Nya Scenic E-tech Electric bekräftar företagets uppdaterade hållbarhetsstrategi.

Nya Scenic E-tech Electric är den andra elbilen som lanseras av Renault i mellanklassegmentet.

Bilen kommer avslöjas i sin helhet den 4 september på IAA Mobility 2023 i Munchen.

Renault avslöjade sitt koncept Scénic Vision i maj 2022 – en konceptbil som banar väg för en mer hållbar, säker och inkluderande mobilitet. Den bekräftade också steg två i produktsortimentet av elektrifierade C-segments fordon från Renault.

Helt nya Renault Scénic E-tech Electric är först ut bland varumärkets modeller som förkroppsligar den nya strategin för en hållbar utveckling.

Från vision till verklighet – Nya Renault Scenic E-tech ElectricBilen, som tillverkas i Douai ElectricCity-fabriken, kommer börja testköras under sommaren av Renaults ingenjörer, visserligen kamouflerad, men där formerna ändå framträder.

Helt nya Renault Scénic E-Tech Electric har världspremiär under 2023 års IAA Mobility mässa i München den 4 september.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>