Panta Triumf Glass-förpackningar med Bower!
Hem MILJÖ Panta Triumf Glass-förpackningar med Bower!

Panta Triumf Glass-förpackningar med Bower!

Publicerat av: Redaktionen

Nu inleder vi ett nytt, samarbete med återvinnings-appen Bower där du blir belönad när du återvinner dina glassförpackningar.

Genom att scanna streckkoden på Triumf Glass förpackningar i alla våra serier via Bower-appen, kan kunderna nu bidra till att minska klimatpåverkan samtidigt som de njuter av sina favoritglassar.

Detta initiativ är en del av Triumf Glass ständiga strävan att förena produktkvalitet, kundnöjdhet och hållbarhet.

  • ”Vi arbetar ständigt med att minimera vår klimatpåverkan och detta samarbete med Bower är ett steg i rätt riktning,” säger Moa Frisk Marknadschef på Triumf Glass. ”Vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder en enkel och givande väg till återvinning och vi hoppas att detta initiativ inspirerar andra att göra samma sak.”

Panta Triumf Glass-förpackningar med Bower!Varje återvunnen förpackning ger poäng som sedan omvandlas till en värdecheck alternativt skänks till vald välgörenhetsorganisation.

  • “Genom vårt samarbete med Triumf Glass omdefinierar vi återvinningens roll – från plikt till möjlighet. Varje återvunnen förpackning bidrar till ökad återvinning av plastförpackningar och belönar samtidigt konsumenter för deras miljömedvetna handlingar. Tillsammans skapar vi en rörelse där miljöansvar och konsumentnytta går hand i hand.” – säger Suwar Mert, VD och medgrundare av Bower.

Vill du veta mer om hur det går till? Ladda ner Bower-appen och läs mer här .

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>