Plant öppnar kontor i Göteborg och Jönköping – rekryterar igen
Hem HÅLLBAR BYGGBRANSCH Plant öppnar kontor i Göteborg och Jönköping och rekryterar igen

Plant öppnar kontor i Göteborg och Jönköping och rekryterar igen

Publicerat av: Redaktionen

Mjukvarubolaget Plant som gör klimatberäkningar utifrån BIM fortsätter att expandera.

Tre medarbetare har anställts i Göteborg och Jönköping på ett par månader – nu senast David Cederbom i Göteborg.

– Trots lågkonjunktur växer Plant. Fler och fler bygg- och fastighetsbolag väljer Plants höga automation. En naturlig del i expansionen är att öka närvaron på olika platser i Sverige. Därför öppnar vi nu kontor i två nya städer och rekryterar där, berättar Pelle Tunell, vd och grundare av Plant.

David Cederbom går in i tjänsten LCA-specialist & seniorrådgivare i Göteborg. Han kommer senast från en roll som byggnadskonstruktör på PE Teknik och arkitektur och har även erfarenhet från bland annat WSP och NCC.

– Genom David förstärker vi närvaron på västkusten med stark kompetens och erfarenhet. Davids erfarenhet som konstruktör, hans tekniska kompetens och förståelse för varför man bygger som man gör är mycket värdefull och kommer hjälpa oss i det fortsatta arbetet med att minska klimatpåverkan, säger Pelle Tunell.

Plant öppnar kontor i Göteborg och Jönköping – rekryterar igen

David Cederbom, ny LCA-specialist & seniorrådgivare på nya kontoret i Göteborg

Cederbom, som blir en av totalt fem medarbetare i de två städerna, kommenterar:

– Det här har jag väntat på. Plant har förändrat branschen med sin mjukvara. Jag har ett stort intresse för både byggnation, konstruktion och hållbarhet. Nu får jag kombinera det och får äntligen göra exakt det jag vill, säger David Cederbom.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>