QleanAirs Scandinavia luftrenare fick uppsving under pandemin
Hem ELEKTRONIK QleanAirs Scandinavia luftrenare fick uppsving under pandemin

QleanAirs Scandinavia luftrenare fick uppsving under pandemin

Publicerat av: Redaktionen

QleanAir Scandinavia startades av brandmannen Peter Bjersten 1988.

Han hade visionen att skapa en lösning som fångar in rök och renar luft.

Idag är företaget verksamt över hela världen och arbetar inom tre affärsområden: rökkabiner, luftrenare för kontor och industri samt renrumslösningar för apotek, sjukhus och läkemedels- samt elektronikindustrin.

QleanAir hittade DeltaNordic på Elmia Subcontractor

Pär Bergdahl, globalt ansvarig COO på QleanAir Scandinavia berättar att de sökte en ersättare till sin tidigare leverantör som skulle lägga ner verksamheten. Valet föll på DeltaNordic med produktion i Kina och Sverige.

QleanAirs Scandinavia luftrenare fick uppsving under pandemin

QleanAirs luftrenare har avancerade luftfilter som bidrar till minskad smittspridning i inomhusmiljöer.

– Vi hittade DeltaNordic på Elmia Subcontractor, berättar Pär Bergdahl. Jag är mycket nöjd med vårt samarbete. Det är ordning och reda. Och vi är ingen lätt kund. DeltaNordic har ett processorienterat arbetssätt vilket har fått oss att arbeta på ett bättre sätt. Vi får alltid ett trevligt bemötande och bra service av Lars Bäckström som är ansvarig KAM på DeltaNordic och superservice av Stina Hägglund, Sales & Customer Support på DeltaNordic i Örnsköldsvik, fortsätter Pär Bergdahl.

Uppdraget innebar ansvar för industrialisering, dokumentation och certifiering. Idag har projektet vuxit och omfattar även nyutveckling, CB-certifiering samt industrialisering av olika styrsystem. Även supportarbeten i form av utveckling av elektronik. QleanAir och DeltaNordic för diskussioner och har planer för det fortsatta framtida samarbetet. Vad det kommer att bestå i är fortfarande inte officiellt

– QleanAir är ett spännande företag som har en fin utveckling framför sig. Så vi ser fram emot ett fortsatt givande och bra samarbete, avslutar Lars Bäckström.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>