Smarta lösningar av montagematerial för solceller ger snabbare montage
Hem ENERGI Smarta lösningar av montagematerial för solceller ger snabbare montage

Smarta lösningar av montagematerial för solceller ger snabbare montage

Publicerat av: Redaktionen

Rexel har ett nytt samarbete med den svenska leverantören Nordmount av montagematerial för solpaneler, som snabbt har blivit populärt på marknaden.

Deras fokus på produktutveckling leder till kortare installationstider och snabbare montage för installatörerna.

I tillägg till detta har Nordmount svensktillverkade produkter med lång garantitid.

– På Rexel strävar vi efter att löpande utveckla vårt sortiment för att ligga i framkant på marknaden för solenergi som utvecklas i snabb takt. Av den anledningen så känns det väldigt roligt att presentera vårt samarbete med Nordmount. De är en innovativ leverantör av montagematerial för solpaneler, säger Christoffer Löfquist produktchef för solenergi och energilager på Rexel.

Våra kunder, solcellsinstallatörer, har ett krävande jobb med både säkerhetstänk och tunga lyft. De behöver smarta fästmaterial, som gärna får vara enkla att använda, för att utföra korrekta installationer.

Smarta lösningar av montagematerial för solceller ger snabbare montage– Det här är ett bra steg för oss i vår fortsätta satsning. Den feedback vi hela tiden får av våra användare är att de uppskattar de smarta lösningarna som vi arbetar med för att få den mest optimala användarvänligheten. Vi fäster stor vikt vid detaljerna och det är vi stolta över. Vi har ett stort fokus på innovation och det känns riktigt bra att Rexel gillar den värdegrund som Nordmount är byggt på och att vi tillsammans kan fortsätta att växa, säger Jonas Persson som är försäljningschef på Nordmount.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>