Smartproduktion och Dalarnas Solcellsmontage inleder ett fjärde år tillsammans
Hem ENERGI Smartproduktion och Dalarnas Solcellsmontage inleder ett fjärde år tillsammans

Smartproduktion och Dalarnas Solcellsmontage inleder ett fjärde år tillsammans

Publicerat av: Redaktionen

Smartproduktion kommer vidare hjälpa Dalarnas Solcellsmontage med digital marknadsföring genom bland annat hemsida, sökmotoroptimerade landningssidor och betalda kanaler.

Smartproduktion och Dalarnas Solcellsmontage inleder ett fjärde år tillsammansRedan 2020 startade Smartproduktion och Dalarnas Solcellsmontage sitt samarbete, då som en av Smartproduktions allra första kunder.

På den tiden var Dalarnas Solcellmontage en del av Dalarnas Takmontage, men idag står de som ett separat bolag under samma koncern. Det är med glädje och entusiasm som ett fjärde året av samarbete inleds med båda bolagen. Målet är att fortsätta bibehålla, men även stärka, Dalarnas Solcellsmontages position i branschen.

Fortsätter att satsa

Solcellsbranschen står för inför flertalet utmaningar; inflationen och en säsongsbetonad verksamhet har gjort hösten och vinteren till en tuff period. Trots detta har Dalarnas Solcellsmontage lyckats behålla sin ställning och visar på en stabil och hållbar affärsmodell. Företaget har etablerat sig väl, och dess förmåga att göra rätt investeringar i produkter, personal och teknik, tillsammans med sitt starka kundfokus i mellersta Sverige, har spelat en betydande roll i deras framgång.

Linus Karlsson, VD på Dalarnas Solcellsmontage, uttrycker sin vision för företaget:
”Vi ser solceller som en långsiktig lösning, både för våra kunder och som en del av vår företagskultur. Vår vision och vår drivkraft är att bidra till ett hållbart samhälle, vilket inte sker över en natt. Vi måste arbeta hårt, metodiskt och med hög kvalitet för att nå dit.”

Framtida mål och strategier

Det kommande året kommer samarbetet mellan Dalarnas Solcellsmontage och Smartproduktion främst fokusera på underhåll och uppgraderingar av de befintliga tjänsterna som Smartproduktion erbjuder. Dessutom kommer det att genomföras nysatsningar i norra Dalarna.

Jenny Frejvall, kontaktperson på Smartproduktion, belyser Dalarnas Solcellsmontages ställning i regionen:
”Dalarnas Solcellsmontage är en stark och väl etablerad aktör i norra Dalarna, inklusive SälenIdreMora och Älvdalen. Trots sin storlek har de resurserna att arbeta nära sina kunder och fungera som en lokal aktör. Detta är en styrka som vi kommer att fokusera särskilt på det kommande året.”

Dalarnas Solcellsmontage inleder 2024 med att vidare vara en ledande aktör i Sveriges solcellsbransch. Samarbetet med Smartproduktion har varit en viktig faktor i dess framgång, och bolaget fortsätter att driva mot ett hållbart samhälle genom kvalitativt arbete och långsiktiga lösningar.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>