Störtålig strömförsörjning för järnvägsapplikationer
Hem ENERGI Störtålig strömförsörjning för järnvägsapplikationer

Störtålig strömförsörjning för järnvägsapplikationer

Publicerat av: Redaktionen

Driftstopp och störningar är något man självklart vill undvika, men tyvärr tillhör det vardagen.

Vare sig det gäller vibrationer, temperaturområde eller störtålighet så måste funktionen hos utrustningen fungera, därför är kraven vid järnvägsapplikationer mer långtgående än i många andra fall, att produkter uppfyller alla relevanta krav är en självklarhet.

Störtålig strömförsörjning för järnvägsapplikationerStrömförsörjning i signalsystem har en viktig uppgift – ingen kraft, ingen funktion helt enkelt.

För att möta kraven som finns vid järnvägsapplikationer, har Phoenix Contact utvecklat strömförsörjningslösningar som är både kompakta och tillförlitliga.

De är anpassade till de höga krav som finns vid signalteknik, de uppfyller aktuella järnvägsstandarder och har utmärkt störtålighet och beständighet mot påverkan från omgivningen.
I sortimentet finner du en passande lösning, detta oavsett om det gäller strömförsörjning för AC/DC, DC/DC, redundans eller batteribackup.

Phoenix Contact är sedan 2008 certifierat enligt International Railway Industry Standard (IRIS).

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>